Golf, hygge og musik til de unge medlemmer

Torsdag 29. april 2021 kl. 10:56

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Golf, hygge og musik til de unge medlemmer
Rønnede Golfklub har et godt tilbud til unge mellem 15 og 25 år. Foto: Rønnede Golfklub

Rønnede Golfklub: Den lokale golfklub, med de smukke omgivelser, vil gerne have flere unge medlemmer - og det forsøger de på gennem nogle gode tilbud.

Ungsenior, kalder klubben dem de gerne vil have fat på, og det vil sige unge mellem 15 og 25 år. De tilbydes medlemskab for kun 1800 kr. om året, hvilket er det billigste i nærområdet.

Som ungsenior-medlem kan man frit benytte træningsområder, der er mulighed for træning hver mandag, hygge med musik på drivingsrange hver fredag kl. 17 til 19 i maj og juni, par 3 banen og 18-hullers banen - når man er godkendt.

Rønnede Golfklub vil gerne have nogen flere unge mennesker ud i den friske luft efter Corona har lukket os inde. Om man er nybegynder eller har spillet golf før er ligegyldigt.

- Rønnede Golfklub vil hjælpe dig med at komme i gang, og har du kun lyst til at slå bolde på drivingrange og spille på den lille par 3 banen må man det, fortæller Christina Bloch fra klubben.

Og har du lyst til mere, så kan du komme til træning, få undervisning i regler og blive godkendt til at spille på den store 18 hullers bane. Mulighederne er mange og du kan selv bestemme, hvad du vil.

Rønnede Golfklub vil som noget nyt tilbyde lidt ekstra den første fredag i måneden for de unge mellem 15 og 25 år. Klubben stiller soundboxen op og man kan være med til at vælge musik, mens man hygger sig med andre unge mennesker.

Første gang som ungsenior er fredag den 7. maj kl. 17 - og denne dag er det helt gratis at deltage - så mød op og se om det er noget for dig.

/tor

© Copyright 2021 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Sommersang på Møllegården vender tilbage
- Det drypper godt til træskulpturen
- Haslev Tennisklub melder om succes på Tennissportens Dag
- Familie og Samfund genåbner lige udenfor kommunegrænsen
- Nu er der isvogn ved Faxe Vandrerhjem
- Fællessang Karise - Maria B. Høyer synger for
- Paraplyen går rent...
- Roklubben Viking hejste standeren i stilhed
- Danmark Rundt i stedet for en cykeltur til Paris
- Fodhuset - ny klinik i Faxe Sundhedscenter
- Faxe Tennisklub fik flere nye medlemmer
- Grønt image blegner i Karise
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst