Så er der igen gang i Hygge- og Kulturklubben

Tirsdag 27. april 2021 kl. 15:33

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Så er der igen gang i Hygge- og Kulturklubben
Charlotte Emmery underholder i Hygge- og Kulturklubben den 2. juni. Arkivfoto fra tidligere besøg i klubben. Foto: Torkild Svane Kraft

Faxe: Efter lang tids coronanedlukning vil vi glæde os til at være med til at lukke op for at vi igen kan komme ud og få nogle kulturelle oplevelser.

Sådan skriver Hygge- og Kulturklubbens formand Hanne Skovgaard Petersen til Haslev-Faxe Posten, og samtidig oplyser hun at foreningen har rykket nogle af de aktiviteter der er blevet aflyst her i begyndelsen af året til maj og juni måned.

Hygge- og Kulturklubbeb starter onsdag den 26. maj kl.13 med generalforsamling i Æblehaven, og når den er overstået er der underholdning med Jan Peder Borre - et sangforedrag om Kim Larsen.

- Den 2. juni kl. 13 i Æblehaven får vi et festligt gensyn med Bakke sangerinden Charlotte Emmery der vil underholde med et Syngepige-show,m fortæller Hanne Petersen.

Den 8. juni har Hygge- og Kulturklubben reserveret pladser til Nykøbing F. Revyens Publikumsforestilling som de har flyttet til Nykøbing F. Hallen i år. Der bliver afgang fra Æblehaven kl. 18 - billet og bus koster 260 kr.

Hygge- og Kulturklubben har rykket deres udflugt til den 16. juni hvor de har booket tid til rundvisning på Politihistorisk Museum. Efter en spisepause er der rundvisning på Glyptoteket. Der er afgang fra Æblehaven kl. 8.30. Pris 350 kr.

- Alt er selvfølgelig med forbehold for coronasituationen og restriktioner, siger Hanne Petersen.

Lige nu må højest 50 personer deltage i arrangementerne, så derfor er tilmelding nødvendig og det bliver efter først til mølle princippet.

Hygge- og Kulturklubben tager imod tilmelding til Revy og Udflugt tirsdag den 4. maj fra kl. 11-13 på tlf. 5671 4399- 2227 9214 og 2010 8115.

© Copyright 2021 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Sommersang på Møllegården vender tilbage
- Det drypper godt til træskulpturen
- Haslev Tennisklub melder om succes på Tennissportens Dag
- Familie og Samfund genåbner lige udenfor kommunegrænsen
- Nu er der isvogn ved Faxe Vandrerhjem
- Fællessang Karise - Maria B. Høyer synger for
- Paraplyen går rent...
- Roklubben Viking hejste standeren i stilhed
- Danmark Rundt i stedet for en cykeltur til Paris
- Fodhuset - ny klinik i Faxe Sundhedscenter
- Faxe Tennisklub fik flere nye medlemmer
- Grønt image blegner i Karise
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst