Sommerferieaktiviteter fortsætter

Torsdag 15. april 2021 kl. 11:38

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Sommerferieaktiviteter fortsætter
VOCAST Pressemeddelelse 15. april 2021 Sommeraktiviteter for børn og unge i Faxe Kommune fortsætter i sommeren 2021. PR foto

Ung Faxe og Center for Kultur, Frivillighed & Borgerservice samarbejder i år for at skabe gode sommeraktiviteter for børn og unge i kommunen. Alle med en aktivitet kan byde ind inden 2. maj.

Hele kommunen: Sidste år gav Folketinget Faxe Kommune midler til udvikling og afholdelse af sommerferieaktiviteter for børn og unge.

Resultatet blev et væld af sommeraktiviteter over hele sommeren, og erfaringer herfra har Ung Faxe - Ungdomsskolen og Center for Kultur, Frivillighed & Borgerservice nu sammensat til både deres egen sommeraktivitetspulje, og til en samlet markedsføringsplan for alle sommeraktiviteter i Faxe Kommune.

- Vi danner fælles front for at oprette og udbrede gode og alsidige sommeraktiviteter til børn og unge sammen med børne-, unge- og undervisningsområdet, foreninger, kulturinstitutioner, og andre lokale aktører i hele kommunen. Udgangspunktet er Faxe i Fællesskab - sammen kan vi bare mere, udtaler Chanda Sonne fra Ung Faxe - Ungdomsskolen, i en pressemeddelelse.

Søg puljen

Alle foreninger, kulturinstitutioner, kommunale tilbud, og andre lokale aktører, der vil lave sommeraktiviteter for børn, unge og/eller deres familier kan søge puljen frem til den 2. maj.

- Vi ser frem til at foreninger og institutioner bidrager på samme flotte vis, som sidste år, hvor den oven i købet var med meget kort varsel, siger Benny Agergaard, centerchef i Center for Kultur, Frivillighed & Borgerservice.

Puljemidler kan søges til materialer/rekvisitter, der skal bruges til sommeraktiviteterne.

Formidling

En af erfaringerne fra sidste år var, hvor mange flere børn der fik gavn af sommeraktiviteter, fordi de vidste, at de fandtes.

Derfor sættes alle sejl for at gentage successen, og alle der laver sommeraktiviteter i Faxe Kommune kan sende deres beskrivelse via digital post til Ung Faxe - Ungdomsskolen, der så sørger for grafik og udbredelse.

Man kan finde et direkte link til afsendelse på hjemmesiden sammen med informationsskemaet.

Foruden Ung Faxes almindelige annoncering, spredes budskabet gennem samarbejde med kommunale og lokale medier, der hjælper med udbredelsen gennem deres forskellige kommunikationskanaler.

Derudover var der sidste år en stor opbakning fra befolkningen, som i grupper på sociale medier hjalp til at sprede budskabet ud til endnu flere børn, unge og deres forældre.

Dette håber Ungdomsskolen og Center for Kultur, Frivillighed & Borgerservice meget på vil gentage sig.

Alle aktiviteter i sommerferien kan findes på Ung Faxes hjemmeside, www.ungfaxe.dk under „sommeraktiviteter”.

Tilmelding kan ske fra den 11. maj og frem til og med den 6. juni.

© Copyright 2021 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Sommersang på Møllegården vender tilbage
- Det drypper godt til træskulpturen
- Haslev Tennisklub melder om succes på Tennissportens Dag
- Familie og Samfund genåbner lige udenfor kommunegrænsen
- Nu er der isvogn ved Faxe Vandrerhjem
- Fællessang Karise - Maria B. Høyer synger for
- Paraplyen går rent...
- Roklubben Viking hejste standeren i stilhed
- Danmark Rundt i stedet for en cykeltur til Paris
- Fodhuset - ny klinik i Faxe Sundhedscenter
- Faxe Tennisklub fik flere nye medlemmer
- Grønt image blegner i Karise
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst