Præstø Brand har støttet Haslev Tennisklub

Onsdag 14. april 2021 kl. 10:56

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Præstø Brand har støttet Haslev Tennisklub
Takket være donation fra Fonden Præstø Brand kan der nu trænes med tennismaskiner i Haslev Tennisklub

Så er det blevet forår, og dermed kommer der gang i træningen i Haslev Tennisklub - og den bliver endnu bedre i år, takket være Fonden Præstø Brand.

Præstø Brand har nemlig valgt at støtte Haslev Tennisklub så de kan få mere spil, mere sjov, mere træning og bedre teknisk udvikling.

Med Fonden Præstø Brands støtte har Haslev Tennisklub indkøbt nye tennismaskiner, som vil blive anvendt ved træning - de komme alle til gavn - ungdom, senior og +65 træning.

- Vi kan nu tilbyde endnu mere effektiv og teknisk træning til medlemmerne i denne og fremtidige sæsoner. Stor tak til Fonden Præstø Brand for støtten til Haslev Tennisklub, lyder det fra formanden Flemming Støiholm.

Sæsonstart
På trods af Covid-19 kan der meldes om medlemsfremgang fra 2019 til 2020 - selv i vintertid, har der været gang i banerne - når man måtte mødes.

- Når nu vi ikke måtte spille indendørs, gik vores mange gode frivillige kræfter i gang - de har skovlet sne - trodset vejrguderne, så via de gode frivillige kræfter, har vi kunnet fortsætte tennisspillet på klubbens udendørs baner og der har været højt aktivitetsniveau, så tusind tak til de frivillige, siger formanden.

Haslev Tennisklub har desuden indbudt de nærliggende klubber til tennis - de som ikke har samme muligheder, og flere spillere har benyttet sig af muligheden.

Sidste år kunne Haslev Tennisklub berette at cheftræner Jens Gylling havde taget godt imod ny ungdomsassistenttræner Sebastian Hjarndal - og det gode samarbejde fortsætter.

Sebastian har mod på mere man fortsætter klubbens assistenttrænerprogram. Desuden vil Haslev Tennisklub udvikle mere på den front. Man ønsker flere unge trænere, for at sikre fremtiden, men man vil naturligvis også trække på de erfarne trænere.

Haslev Tennisklub indledte forårssæsonen den 1. april, og der er træning til alle - børn, voksne og seniorer. Kig ind på hjemmesiden haslev-tennisklub.dk for at se dine muligheder.

© Copyright 2021 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Sommersang på Møllegården vender tilbage
- Det drypper godt til træskulpturen
- Haslev Tennisklub melder om succes på Tennissportens Dag
- Familie og Samfund genåbner lige udenfor kommunegrænsen
- Nu er der isvogn ved Faxe Vandrerhjem
- Fællessang Karise - Maria B. Høyer synger for
- Paraplyen går rent...
- Roklubben Viking hejste standeren i stilhed
- Danmark Rundt i stedet for en cykeltur til Paris
- Fodhuset - ny klinik i Faxe Sundhedscenter
- Faxe Tennisklub fik flere nye medlemmer
- Grønt image blegner i Karise
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst