Louise Maria og Mads Werner åbner Werner Boliger

Tirsdag 6. april 2021 kl. 09:34

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Louise Maria og Mads Werner åbner Werner Boliger
Mads og Louise Maria Werner åbner Werner Boliger den 15. april på Kirketorvet 1B i Faxe

Siden midt i februar har Louise Maria og Mads Werner lejet nogle store lokaler på Kirketorvet 1B i Faxe - lige ved siden af Mithiof Begravelsesforretning, og der hvor Blomsterbinderiet lå indtil for nylig.

Her åbner ægteparret, den 15. april, en helt ny og selvstændig ejendomsmæglerforretning under navnet Werner Boliger. Og der er virkelig tale om en selvstændig mæglerforretning, for Louise og Mads Werner ønsker at komme tilbage til de gode gamle dyder, hvor man yder den højeste kvalitet og den bedste rådgivning for kunderne - og det mener de man bedst gør ved at være helt uafhængig.

Både Louise Maria og Mads er uddannede ejendomsmæglere, og har begge arbejdet hos Danbolig i mange år. De seneste år har Mads Werner været leder af Danbolig i Faxe og Store Heddinge, mens Louise Maria har arbejdet i Køge, hvor hun har stået for markedsføring for seks butikker.

Det er Søren Jagd Lauritsen der ejer de mæglerforretninger hvor Louise og Mads Werner har arbejdet, og han har været positiv indstillet overfor, at de nu forlader hans virksomhed for at blive selvstændige, og han har ønsket dem god vind fremover.

Store hyggelige lokaler
Det er nogle store lokaler Werner Boliger råder over i den tidligere bankbygning ved kirken i Faxe - faktisk er der 163 kvadratmeter.

Man kommer ind i et stort lokale, hvor der vil være arbejdspladser til Louise Maria og Mads og et hyggeligt loungeområde med en stor flot lædersofa - og i den modsatte ende bliver der en hyggeafdeling hvor børnene kan sidde og læse bøger eller se tv, mens mor og far snakker boliger med Mads eller Louise Maria.

Skal man snakke i enrum er der et meget stort rum indrettet til formålet. Det var her bankdirektøren sad, da bygningen husede en bank.

Alle møbler er genbrugsmøbler som ægteparret nøje har udvalgt, og på væggene vil der blandt andet være jagttrofæer - selv om hverken Louise Maria eller Mads Werner går på jagt. Det er trofæer de låner af en god ven.

Med andre ord vil byens nye ejendomsmæglerforretning få et hyggeligt og hjemligt udtryk - og sådan skal det være. Man skal føle sig godt tilpas hos Werner Boliger - og har man lyst til en kop kaffe eller en sludder - så er man altid hjertelig velkommen til at kigge indenfor. Også selv om man hverken vil sælge eller købe en bolig.

Louise Maria, der er 33 år, og Mads Werner, 35, bor i Vallø, sammen med deres søn Bastian på to år. Og det er også der, lige i nærheden, at deres familier bor - og herfra har de fået masser af hjælp til både børnepasning og istandsættelse af lokalerne på Kirketorvet 1B.

I sagens, eller coronaens, natur vil der ikke være en åbningsreception, men Mads og Louise Maria håber da, at man har lyst til at stikke hovedet indenfor og sige hej.

Når vi nærmer os den 15. april vil man kunne finder Werner Boliger på wernerboliger.dk.

Af Torkild Svane Kraft

© Copyright 2021 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Hvad med Østbanen?
- Motorvej Rønnede-Næstved tættere på
- Frisør Melissa - ny i Faxe
- Vi havde da håbet at kunne gøre lidt mere ud af jubilæet
- Påskeliljer til Røde Kors besøgsmodtagere
- Sigtet for at stjæle haveredskaber og chips
- Shell i Rønnede - nu med ny butik og masser af mad
- Levende musik i Haslev Kirke
- Louise Maria og Mads Werner åbner Werner Boliger
- Rute 54: Gisselfeld vil stille jord til rådighed gratis, hvis...
- Nyt kampvalg hos socialdemokraterne
- Fantastisk - det var en sløj omgang..
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst