Geomuseum Faxe og Stevnsfortet har åbent i påsken

Tirsdag 30. marts 2021 kl. 11:39

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Geomuseum Faxe og Stevnsfortet har åbent i påsken
Skal du ud og opleve noget med børnene i påskeferien? Geomuseum Faxe og Koldkrigsmuseum Stevnsfort åbner for udendørs oplevelser med masser af indhold og spænding.

- Corona-situationen har tvunget os til at tænke nyt og udfordret os til at øge vores udendørs tilbud, siger museumsdirektør Peter Gravlund Nielsen og fortsætter:

- I påsken sætter vi alle sejl til og tilbyder både guidede ture, fossiljagter og en app med museumsinspektør Iben Bjørnson som guide.

Faxe kalkbrud, Stevnsfort og Stevns Klint
I påsken kan man gå på Fossiljagt i Faxe Kalkbrud, hvor der tilbydes 4 ture dagligt, selvfølgelig med overholdelse af Covid-19 restriktioner og højst 9 deltagere pr tur.

Man kan også tage med på en guidet vandretur på Stevns Klint, hvor historien og forhistorien bindes sammen mens man nyder den storslåede natur. Eller man kan besøge Koldkrigsmuseum Stevnsfort, der har nye tiltag i skiltning og en audioguide, der downloades til egen telefon eller Ipad - af corona-hensyn.

Stevns Klint
Vandretur i Verdensarven - skærtorsdag den 1. april og lørdag den 3. april – Billetter købes på hjemmesiden. Vandreturen starter ved Koldkrigsmuseum Stevnsfort, hvor der er gratis parkering.

Geomuseum Faxe
Fossiljagt alle dage fra 1-5 april kl. 10.30 + 11.00 + 13.30 +14.00 – Billetter købes på hjemmesiden. Der er gratis parkering ved museet.

Koldkrigsmuseum Stevnsfort

Gå på opdagelse på Koldkrigsmuseum Stevnsforts terræn og se missiler og kanoner fra Den Kolde Krig med museumsinspektør Iben Bjørnssons stemme i ørerne. Download app’en til din egen telefon eller Ipad og gå i gang! Billetter kan købes online. Husk at der er gratis parkering ved Koldkrigsmuseum Stevnsfort.

Vigtigt
Der kræves negativ corona-test af folk over 15 år til alle aktiviteter og brug af mundbind er nødvendig indendørs i butikken. Der er flere testcentre, der har åbent i området.

Billetter og yderligere information på https://www.oesm.dk

© Copyright 2021 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Hvad med Østbanen?
- Motorvej Rønnede-Næstved tættere på
- Frisør Melissa - ny i Faxe
- Vi havde da håbet at kunne gøre lidt mere ud af jubilæet
- Påskeliljer til Røde Kors besøgsmodtagere
- Sigtet for at stjæle haveredskaber og chips
- Shell i Rønnede - nu med ny butik og masser af mad
- Levende musik i Haslev Kirke
- Louise Maria og Mads Werner åbner Werner Boliger
- Rute 54: Gisselfeld vil stille jord til rådighed gratis, hvis...
- Nyt kampvalg hos socialdemokraterne
- Fantastisk - det var en sløj omgang..
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst