I kan stadig nå at være med i FamilieDysten Faxe

Fredag 26. marts 2021 kl. 10:37

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

I kan stadig nå at være med i FamilieDysten Faxe
FDF inviterer til en ny omgang FamilieDysten faxe

Familieaktivitet: Skærtorsdag åbner fjerde afdeling af FamilieDysten Faxe - en udfordring for hele familien.

- Selvom vi nu er ved at være halvvejs i årets familiedyst, så kan I stadig nå at være med, hvis I endnu ikke har prøvet FDF Haslevs lille hyggelige udfordring til alle børnefamilier i Faxe Kommune, oplyser Kjeld Erik Nielsen fra FDF.

I FamilieDysten Faxe kan børnefamilier ganske gratis prøve kræfter med sig selv og hinanden i helt klassiske frilufts- og spejderaktiviteter, f.eks. knob, førstehjælp, orientering, leg, naturviden, hemmelig skrift, hovedbrud, m.m.

Pga. påsken åbner 4. del af FamilieDysten Faxe allerede torsdag den 1. april kl 07.00, og er åben helt frem til søndag den 18. april kl. 16.00, hvor løsningen på den store opgave senest skal fremsendes til kn2@fdf.dk. Start og slutsted er denne gang ved P-pladsen ved Bregentved Slotspark.

FamilieDysten Faxe er 7 små woop-løb/gåture på ca. 3 km med start forskellige steder i Faxe Kommune. Hver gåture har 7 lette opgaver og en lidt større opgave som man har ca. 14 dage til at løse. Hver gåtur har sit eget tema, og denne gang er det „hovedbrud”.

- Skulle I, af en eller anden grund, være forhindret i at gennemføre et woop-løb/gåtur fysisk, kan I få den store opgave tilsendt via mail, så I alligevel har mulighed for at være med i dysten, siger Kjeld Erik Nielsen.

FamilieDysten Faxe afsluttes af lørdag den 19. juni hvor FDF afslører vinderen af dysten. Og ja, selv om det hele bare er for sjov, så er der naturligvis lækre friluftlivs-præmier (to turrygsække, et bålfad eller en muff & drikkedunk til hele holdet) til de 3 bedste familier, og et flot diplom til alle deltagere.

Så vis påsken ikke allerede er fyldt med gode oplevelser, så nyd den smukke tur i Bregentved Slotspark med lidt hyggelige og sjove opgaver…

Man kan stadig nå at løse opgave 3 (få opgaven tilsendt, og send løsningen til kn2@fdf.dk senest søndag d. 28. marts kl. 16.00)
- I FamilieDysten Faxe er vi „Sammen - Hver for sig” for den enkelte familie bestemmer helt selv, hvornår de har tid og lyst til at gennemføre det enkelte woop-løb - lige nu deltager ca. 10 familiehold.

Se mere her
Se mere om FamilieDysten Faxe og FDF Haslev her: www.facebook.com/FDFHaslev

Eller kontakt kredsleder Kjeld Nielsen på 2476 1311/kn2@fdf.dk
Hvad er Woop?

Se mere her: spejderne.dk/projekter/woop/woop-app-privatlivspolitik

© Copyright 2021 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Hvad med Østbanen?
- Motorvej Rønnede-Næstved tættere på
- Frisør Melissa - ny i Faxe
- Vi havde da håbet at kunne gøre lidt mere ud af jubilæet
- Påskeliljer til Røde Kors besøgsmodtagere
- Sigtet for at stjæle haveredskaber og chips
- Shell i Rønnede - nu med ny butik og masser af mad
- Levende musik i Haslev Kirke
- Louise Maria og Mads Werner åbner Werner Boliger
- Rute 54: Gisselfeld vil stille jord til rådighed gratis, hvis...
- Nyt kampvalg hos socialdemokraterne
- Fantastisk - det var en sløj omgang..
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst