Kræftens Bekæmpelse samler ind - vil du hjælpe?

Tirsdag 30. marts 2021 kl. 10:47

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Kræftens Bekæmpelse samler ind - vil du hjælpe?
Alle kan give en hånd med. Her er det Susanne Ulks yngste barnebarn Isabella der var med i landsindsamlingen forrige år

Landsindsamling: Faxe samler ind til kræftforskningen søndag den 11. april - for flere skal overleve kræft.

I dag overlever flere dansker deres kræftsygdom, blandt andet takket være forskning. Danske kræftforskere gør hele tiden fremskridt, og det betyder, at færre i dag dør af kræft og flere lever længere.

Kræftens Bekæmpelses Landsindsamling 2021 løber af stabelen søndag den 11. april. Her vil de frivillige indsamlere i Faxe Kommunes tre indsamlingsdistrikter ringe på døren, for de er i gang med at planlægge en fysisk indsamling.

- I Kræftens Bekæmpelses Lokalforening i Faxe håber vi på, at alle ruterne bliver besat, men selv om vi har en stor del faste (trofaste) indsamlere, som allerede har meldt sig, vil vi hermed opfordre flere til at melde sig, for der stadig en del ledige ruter, siger Susanne Ulk, der er lokalformand for Kræftens Bekæmpelse.

Kontakt dem her...
I distrikt Faxe (Faxe by, Karise og Faxe Ladeplads områderne) er det Susanne Pedersen, som er indsamlingsleder. Susanne kan kontaktes på mobil 2923 0001, mail guldagervej11@gmail.com

I distrikt Rønnede (Rønnede, Dalby områderne) er Lise Østergaard indsamlingsleder. Lise kan kontaktes på mobil 2896 3506, mail Lise@isaphil.dk

Anne Lindholm er indsamlingsleder i distrikt Haslev (Haslev, Førslev, Terslev, Bråby, Skuderløse områderne. Anne har mobil nr. 2393 9510 og mail alindhom3@gmail.com

Man kan også melde sig som indsamler til Kræftens Bekæmpelse centralt: Tlf. 70242021 eller på www.indsamling.dk

Det går pengene til
Pengene, der kommer ind ved landsindsamlingen, går til Kræftens Bekæmpelses arbejde med at yde gratis rådgivning og støtte til patienter og pårørende, til forskning og forebyggelse.

Overskuddet fra landsindsamlingen blev i 2019 mere end 419 mio. kr, som fordeles med 60 pct. til forskning, 19 pct. til patientstøtte, 18 pct. til forebyggelse og 3 pct. til administration.

Kun tre procent af Kræftens Bekæmpelses indtægter stammer fra det offentlige. Resten af indtægterne er afhængige af dig og andre, der vælger at støtte sagen, og som samtidig er med til at sikre, at færre får kræft, at flest muligt overlever kræft, og at mennesker ramt af kræft får et godt liv med eller efter kræft.

© Copyright 2021 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Hvad med Østbanen?
- Motorvej Rønnede-Næstved tættere på
- Frisør Melissa - ny i Faxe
- Vi havde da håbet at kunne gøre lidt mere ud af jubilæet
- Påskeliljer til Røde Kors besøgsmodtagere
- Sigtet for at stjæle haveredskaber og chips
- Shell i Rønnede - nu med ny butik og masser af mad
- Levende musik i Haslev Kirke
- Louise Maria og Mads Werner åbner Werner Boliger
- Rute 54: Gisselfeld vil stille jord til rådighed gratis, hvis...
- Nyt kampvalg hos socialdemokraterne
- Fantastisk - det var en sløj omgang..
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst