Køb en aktie i Dalbyhallen - dit beløb tredobles

Fredag 19. marts 2021 kl. 13:13

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Køb en aktie i Dalbyhallen - dit beløb tredobles
Mia Nedergaard fra borgerforeningen og Dorthe Arnø fra idrætsforeningen går forrest i „SAMMEN-holdet”, som de kalder kampagnen for at få den nye Dalbyhal på folkeaktier

Seniorer der spiller kort. Unge der mødes til sport og e-sport. Børn der tumler rundt. Fællesspisning, juletræsfest, borgermøder og meget, meget mere.

Listen er lang over de aktiviteter, som borgerne i Dalby og omegn glæder sig til, i det man kalder „SAMMEN-holdet” - et resultat af en ny hal, der opføres i tilknytning til Dalbyhallen i disse måneder.

- Vi har mange ønsker, siger Mia Nedergaard, der er formand for Dalby og omegns borgerforening, og sammen med Dorthe Arnø fra Idrætsforeningen er hun gået i front med en kampagne, der skal få det igangværende byggeri af Dalbyhallen til at blive endnu bedre.

SuperBrugsen og Møns Bank tredobler dit beløb

- Hver en krone, vi kan indsamle, bliver tre gange så meget værd, da vi har fået to sponsorer på banen, fortsætter hun. Det er SuperBrugsen i Dalby og Møns Bank i Rønnede, der vil give det samme beløb, som befolkningen.

Det er planen, at Dalby får en skøn julegave, da hallen skal stå færdig til december. Der bliver en fuld håndboldbane, som kan deles op i fem badmintonbaner. Derudover bliver der 400 m² med omklædning, depot, café og et multirum til møder og andre arrangementer for borgerne og foreningslivet i Dalby.

- Ud over den nye hal kommer området mellem hallerne også til at fungere som et medborgerhus, hvor man kan følge med i alle aktiviteter i begge haller og med kig til de udendørs arealer, siger Dorthe Arnø. Det glæder vi os meget til.

Dalbyhallen er i dag en af de mest bookede haller i Faxe, og det har været nødvendigt at skære haltimerne ned fra 60 til 45 minutter.

- Den nye hal bliver et kæmpe aktiv for alle sportsgrene, fortsætter Dorthe Arnø. Dalby G & IF står i forvejen stærkt, men nu kan vi give bedre vilkår for håndbolden, løbeklubben, motionisterne, ja, for alle, der vil engagere sig i de sociale aktiviteter. Og vores dagplejebørn får bedre plads, ligesom vi har fået ønsker om yoga- og pilateshold, som man i dag kører til andre byer efter.

- Når der skal holdes borgermøder i Dalby, har vi et fantastisk samarbejde med forsamlingshuset om lån af lokaler. Det kan vi fremover supplere med det nye medborgerhus, tilføjer Mia Nedergaard.

Det er Faxe Kommune, der står for anlæg og drift af den nye hal, men man vil gerne have en økonomisk håndsrækning fra befolkningen, så byggeriet kan blive helt i top.
Læs mere om folkeaktierne på moensbank.dk/dalby

© Copyright 2021 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Hvad med Østbanen?
- Motorvej Rønnede-Næstved tættere på
- Frisør Melissa - ny i Faxe
- Vi havde da håbet at kunne gøre lidt mere ud af jubilæet
- Påskeliljer til Røde Kors besøgsmodtagere
- Sigtet for at stjæle haveredskaber og chips
- Shell i Rønnede - nu med ny butik og masser af mad
- Levende musik i Haslev Kirke
- Louise Maria og Mads Werner åbner Werner Boliger
- Rute 54: Gisselfeld vil stille jord til rådighed gratis, hvis...
- Nyt kampvalg hos socialdemokraterne
- Fantastisk - det var en sløj omgang..
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst