Mette Frederiksen besøgte Bavneskolen - en stor oplevelse for eleverne

Torsdag 18. marts 2021 kl. 15:13

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Mette Frederiksen besøgte Bavneskolen i Dalby. Foto: Torkild Svane Kraft

Eleverne på Bavneskolen i Dalby var troppet op på rad og række, da den blanke Audi S8 svingede ind på skolen og satte statsminister Mette Frederiksen (S) af, så hun kunne hilse på de mange elever og lærere.

Efter Emil fra første klasse stolt havde overrakt en flot buket blomster til statsministeren, sagde Mette Frederiksen hej til alle de fremmødte og spurgte, om de var glade for at komme tilbage i skole. Et par enkelte drenge fra de mindre klasser, havde ikke savnet skolen synderligt, men ellers var der konsensus omkring, at det var godt at være tilbage.

Mette Frederiksen vinkede til børnene, inden hun, anført af borgmester Ole Vive (V) og skoleleder Kim Laursen, gik op ad trappen med et større entourage af pressefolk og journalister i hælene. Her skulle hun besøge en afgangsklasse, men på grund af corona-restriktionerne, var det kun en lille flok, der måtte komme med indenfor.

Borgmesteren var imponeret over, hvor velreflekterede eleverne var i deres spørgsmål, og han er overbevist om, at det bliver en dag, som de fleste af dem vil kunne huske langt ude i fremtiden.

- Jeg fornemmede, at det var en rigtig stor oplevelse for eleverne. Jeg har aldrig mødt statsministeren, dengang jeg gik i skole, men hvis Poul Schlüter havde lagt vejen forbi min skole, da jeg var barn, så havde jeg da været beæret, og det virkede det også som eleverne på Bavneskolen var, fortæller Ole Vive.

Af Morten Chas Overgaard


© Copyright 2021 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Hvad med Østbanen?
- Motorvej Rønnede-Næstved tættere på
- Frisør Melissa - ny i Faxe
- Vi havde da håbet at kunne gøre lidt mere ud af jubilæet
- Påskeliljer til Røde Kors besøgsmodtagere
- Sigtet for at stjæle haveredskaber og chips
- Shell i Rønnede - nu med ny butik og masser af mad
- Levende musik i Haslev Kirke
- Louise Maria og Mads Werner åbner Werner Boliger
- Rute 54: Gisselfeld vil stille jord til rådighed gratis, hvis...
- Nyt kampvalg hos socialdemokraterne
- Fantastisk - det var en sløj omgang..
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst