Slangerupgård er nu med i offentlig ordning

Torsdag 25. marts 2021 kl. 14:01

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Slangerupgård er nu med i offentlig ordning
Niels Skovvang sammen med datteren Camilla, der også arbejder på Slangerupgård

Når offentligt ansatte igen må holde konferencer og seminarer, står 105 leverandører landet over klar til at tilbyde møde- og konferencefaciliteter til hele den offentlige sektor. Blandt dem finder man Slangerupgård på Elmuevej i Faxe Ladeplads.

Staten og Kommunernes Indkøbsservice (SKI) har netop udvalgt 105 leverandører til den nye konferenceaftale som træder i kraft den 31. marts.

Selv om Slangerupgård har eksisteret som kursus- og konferencecenter siden 1989 er det første gang stedet er med i SKI-aftalen, som måske kommer til at betyde, at endnu flere offentlige arbejdspladser får øjnene op for Slangerupgård.

Bæredygtighed har spillet en stor rolle i tildelingen af de nye leverandører, og heri indgår reducering af madspild, affaldssortering, økologiske varer og andre grønne tiltag.

Niels Skovvang, der ejer Slangerupgård sammen med sin kone Lotte, fortæller til Haslev-Faxe Posten, at man ikke bare lige kommer med i SKI-ordningen. Der er de førnævnte ting der skal være på plads - og så skal man også lige indsende et digert værk hvor alt dokumenteres.

Og dokumentationen var altså i orden, så fra udgangen af måneden er Slangerupgård med i Staten og Kommunernes Indkøbsservice. Hvornår det så igen bliver muligt, at afholde møder og konferencer, vil kun tiden vise - men Slangerupgård er klar når det igen bliver muligt.

Slangerupgård er dog ikke kun forbeholdt møder og konferencer - man kan også holde sin fødselsdag, sit bryllup eller andre store livsbegivenheder i den smukke firlængede bindingsværksgård på Elmuevej.

Af Torkild Svane Kraft


© Copyright 2021 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Hvad med Østbanen?
- Motorvej Rønnede-Næstved tættere på
- Frisør Melissa - ny i Faxe
- Vi havde da håbet at kunne gøre lidt mere ud af jubilæet
- Påskeliljer til Røde Kors besøgsmodtagere
- Sigtet for at stjæle haveredskaber og chips
- Shell i Rønnede - nu med ny butik og masser af mad
- Levende musik i Haslev Kirke
- Louise Maria og Mads Werner åbner Werner Boliger
- Rute 54: Gisselfeld vil stille jord til rådighed gratis, hvis...
- Nyt kampvalg hos socialdemokraterne
- Fantastisk - det var en sløj omgang..
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst