Virtuelt foredrag med David Trads

Mandag 8. marts 2021 kl. 11:21

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Virtuelt foredrag med David Trads
David Trads holder virtuelt foredrag
AOF Østsjælland: Coronaåret har lært os at man godt kan mødes - selv om man ikke mødes. Altså at man kan mødes virtuelt via sin mobil, tablet eller pc - selv om det dog aldrig bliver det samme som fysiske møder.

I mange virksomheder er de fysiske møder skiftet ud med virtuelle møder, og mon ikke man mange steder har fundet ud af at disse møder oftest varer betydeligt kortere end de fysiske møder?

Men det er ikke kun virksomheder der har måttet tænke anderledes. Det må også oplysningforbundene - og nu inviterer AOF Østsjælland til virtuelt foredrag med jurnalist og USA-specialist David Trads.

Emnet er „USA efter Trump og nu med Biden” - o det finder sted mandag den 15. marts kl. 19 til 20.30 med en indlagt pause.

AOF Østsjælland tilbyder her en mulighed for at få indsigt i USA og den aktuelle politiske situation. Er USA en ven vi igen kan stole på?

Siden Donald Trump tiltrådte som USA’s præsident i 2017, har vi haft svært ved at genkende den nation, vi plejer at se op til. Hans evindelige angreb på alt det, som binder Vesten sammen - FN, NATO, EU og alt andet - har rystet os.

Nu er USA „back ind Town” efter valget af Joe Biden som USA nye demokratiske præsident. Hvad betyder det for det internationale samfund?

David Trads, en af vores bedste USA-eksperter og forfatter til bestselleren ‘Amerika, hvor er du?’, fortæller i sit underholdende og skarpe foredrag om, hvordan USA og verden er blevet forandret af Trump, men ikke mindst om, hvor Joe Biden vil bringe USA hen.

Man tilmelder sig foredraget på oestsjaelland.aof.dk

© Copyright 2021 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Hvad med Østbanen?
- Motorvej Rønnede-Næstved tættere på
- Frisør Melissa - ny i Faxe
- Vi havde da håbet at kunne gøre lidt mere ud af jubilæet
- Påskeliljer til Røde Kors besøgsmodtagere
- Sigtet for at stjæle haveredskaber og chips
- Shell i Rønnede - nu med ny butik og masser af mad
- Levende musik i Haslev Kirke
- Louise Maria og Mads Werner åbner Werner Boliger
- Rute 54: Gisselfeld vil stille jord til rådighed gratis, hvis...
- Nyt kampvalg hos socialdemokraterne
- Fantastisk - det var en sløj omgang..
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst