Kulturgruppe efterlyser idéer

Søndag 28. februar 2021 kl. 15:45

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Kulturgruppe efterlyser idéer
Formanden for Haslev Kulturgruppe, Charlotte Andersen, tror fuldt og fast på, at Haslev Kulturnat bliver gennemført fuldt ud. Privat foto

Haslev Kulturgruppe er i fuld sving med det indledende arbejde til Haslev Kulturnat.

Haslev: Haslev Kulturgruppe, der står for det samlende arbejde i forbindelse med Haslev Kulturnat, er i fuld gang med det indledende arbejde.

Haslev Kulturnat finder i år sted den 24. september og på Facebooksiden Vores Haslev har gruppen lagt et opslag ud, hvor man efterlyser idéer til aktiviteter, som kan foregå på kulturnatten.

„Vi drømmer om „liv i gaden” med kulturelle tilbud for enhver smag. Traditionelt er kulturnatten i Haslev en rigtig hyggelig aften, hvor byens butikker har længe åbent og musikskolen, kirken og biblioteket med flere plejer at arrangere koncerter, foredrag, åbent hus og lignende. Efter et hårdt år, hvor vi har givet afkald på al den slags, satser vi på at kulturnatten 2021 skal blive noget særligt”, står der i opslaget.

Barndommens Gade

I år arbejder gruppen med temaet „Barndommens Gade”.

Hvis nogen sidder med en god idé til en sjov og underholdende aktivitet, der kan afvikles på kulturnatten vil gruppen meget gerne have inspiration til planlægningsarbejdet.

Derfor håber Haslev Kulturgruppe på, at borgerne vil hjælpe med at „brainstorme” med input og komme med forslag på selve opslaget eller sende en e-mail til kulturgruppehaslev@gmail.com med forslag og idéer.

Ingen begrænsninger

Haslev Kulturgruppes formand, Charlotte Andersen håber, at mange vil byde sig til med aktiviteter til Haslev Kulturnat.

- Efter kulturnatten blev aflyst i 2020, så vil vi gerne have gang i gaden. Vi håber, at mange organisationer vil komme med idéer og vi vil også gerne have virksomheder med. Det kan være en virksomhed har noget særligt at vise frem til sådan en kulturnat. Vi vil også selv kontakte virksomhederne. „Barndommens Gade” er et meget bredt tema, så der er som sådan ingen begrænsninger på forslagene. Vi vil bare gerne have aktiviteter og steder med som muligt, siger hun.

- Det er os som gruppe, der står for åbningen og så samler vi de andre aktiviteter. Det er selvfølgelig ikke sikkert, at alle idéer kommer med, men kom med den, tilføjer Charlotte Andersen.

Arrangement uden corona

Haslev Kulturgruppe arbejder som udgangspunkt på, at når det er tid til kulturnatten den 24. september, er Danmark løsnet for restriktioner i forhold til corona.

- Til den tid vil alle danskere, som ønsker det, være vaccineret og selvom september er en efterårsmåned, så regner vi med at kunne holde en kulturnat i „fuld skala”. Skulle det så til den tid vise sig, at det forholder sig anderledes, må vi jo indrette os efter de restriktioner, som eventuelt måtte være der til den tid. Men vi tror fuldt og fast på, at Haslev Kulturnat bliver gennemført fuldt ud. Det er også derfor vi beder om idéer, siger Charlotte Andersen.

Af Peer Rasmussen

© Copyright 2021 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Hvad med Østbanen?
- Motorvej Rønnede-Næstved tættere på
- Frisør Melissa - ny i Faxe
- Vi havde da håbet at kunne gøre lidt mere ud af jubilæet
- Påskeliljer til Røde Kors besøgsmodtagere
- Sigtet for at stjæle haveredskaber og chips
- Shell i Rønnede - nu med ny butik og masser af mad
- Levende musik i Haslev Kirke
- Louise Maria og Mads Werner åbner Werner Boliger
- Rute 54: Gisselfeld vil stille jord til rådighed gratis, hvis...
- Nyt kampvalg hos socialdemokraterne
- Fantastisk - det var en sløj omgang..
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst