Michelle Frese - spidskandidat for SF

Onsdag 3. marts 2021 kl. 10:01

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Michelle Frese - spidskandidat for SF
Michelle Frese, spidskandidat for SF

Borgerne skal involveres tidligt - inden beslutninger er truffet, mener SF’s nys spidskandidat

Faxe Kommune: Michelle Frese valgt som spidskandidat for SF Faxe ved kommunalvalget tirsdag den 16. november 2021.

Michelle Frese er 45 år gammel og SFs første kvindelige spidskandidat.
Hun er uddannet bygningsmaler, og sidder i en tillidsvalgt stilling i Malernes Fagforening med ansvar for økonomien, samt ledelsen af A-kassen og har samtidig prioriteret, at engagere sig i frivilligt socialt arbejde.

Michelle bor i et landhus ca 5 km fra Karise, holder af landlige omgivelser og har selv en del fritgående ænder, høns mv. Hun har to voksne drenge, som begge er flyttet hjemmefra.

- Jeg ønsker at engagere mig i arbejdet på, at gøre Faxe Kommune til verdens bedste kommune. En kommune vi vil være stolte af at vise frem til alle andre.
Overordnet er Michelles mål for kommunen:

At Faxe Kommune skal være en grøn foregangskommune, når det gælder natur, klima, miljø og bæredygtighed i et tæt samarbejde med mellem kommune, erhvervsliv og borgerne.

At være en kommune med et dynamisk samspil mellem erhverv og beskæftigelse, uddannelse - og herunder et løft af folkeskolen, og hvor man skal arbejde på, at tiltrække flere uddannelser til Faxe Kommune og videreudvikle samarbejdet om grøn teknologi.

Hvor man tager sig virkelig godt af hinanden, specielt af dem der mest har behov for hjælp og støtte, hvad enten det er ældre, handicappede eller udsatte borgere.
i de forskellige lokalsamfund, men også ved at sikre infrastruktur, der binder de forskellige dele af Faxe Kommune sammen.

Hvor man med en aktiv fritids-, idræts- og kulturpolitik sikrer både gode forhold til foreningernes arbejde, men også åbner for adgang til naturoplevelser i vores kommune, der fra naturens hånd har fået så meget forærende.

Hvor man holder godt styr på økonomien, og sikrer et økonomisk råderum der gør Faxe Kommune til en attraktiv tilflytterkommune, hvor børnefamilier gerne vil bosætte sig, bla. på grund af fremragende børneinstitutioner med minimumsnormeringer og sikre trafikale forhold.

- Alt dette ønsker jeg, skal ske i et tæt samarbejde med borgerne, som skal involveres på et tidligt tidspunkt INDEN beslutninger er truffet. Det vil jeg arbejde hårdt og engageret for, slutter Michelle Frese - spidskandidat for SF ved det kommende kommunalvalg.

© Copyright 2021 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Hvad med Østbanen?
- Motorvej Rønnede-Næstved tættere på
- Frisør Melissa - ny i Faxe
- Vi havde da håbet at kunne gøre lidt mere ud af jubilæet
- Påskeliljer til Røde Kors besøgsmodtagere
- Sigtet for at stjæle haveredskaber og chips
- Shell i Rønnede - nu med ny butik og masser af mad
- Levende musik i Haslev Kirke
- Louise Maria og Mads Werner åbner Werner Boliger
- Rute 54: Gisselfeld vil stille jord til rådighed gratis, hvis...
- Nyt kampvalg hos socialdemokraterne
- Fantastisk - det var en sløj omgang..
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst