Hjerteforeningen afholder generalforsamling online

Torsdag 11. februar 2021 kl. 08:46

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Hjerteforeningen afholder generalforsamling online
Hjerteforeningens Faxe Lokalforening vil sætte deltagerrekord på årets digitale generalforsamling.

På grund af Covid-19 er Hjerteforeningen Faxe nødsaget til at afholde generalforsamlingen digitalt. Men det digitale format betragtes langt fra som en nødløsning. Ambitionen er snarere at gøre begivenheden til den mest besøgte generalforsamling nogensinde.

Faxe Lokalforening ser positivt på, at årets generel forsamling har taget en digital drejning. For Tommy Pedersen handler det nemlig om at se potentialet i de nye rammer, som coronaen sætter for os.

- En digital platform for årets generalforsamling er en rigtig god måde at aktivere de medlemmer, som ikke traditionelt deltager i generalforsamlingerne. Vi forventer en større deltagelse i år, da vi giver folk mulighed for at tage stilling og deltage elektronisk. På den måde reducerer vi bl.a. transporttiden til nu blot at være afstanden fra kaffemaskinen til sofaen, udtaler Tommy Pedersen og smiler.

Det er ikke kun de unge, der har styr på teknikken

Coronaen sætter skub i digitaliseringen. Derfor har Hjerteforeningen Faxe Lokalforening stor tiltro til, at landets ældre ikke lader sig afskrække af generalforsamlingens digitale format. Hjerteforeningen Faxe forventer derfor, at det ikke kun er de yngre og teknikvante, der deltager.

- Med den digitale generalforsamling ønsker vi at gøre op med fordommen om den ældre generations mangelfyldte tekniske evner. I Hjerteforeningen er vi mange, der tilhører denne kategori, og vi har i den seneste tid nærmest ikke lavet andet end at deltage på digitale møder og sikret digitale tilbud til medlemmerne i form af bl.a. Hjertemotion Online, udtaler Tommy Pedersen.

Hjerteforeningens Lokalforening har med indkaldelsen til årets generalforsamling sørget for en grundig vejledning til, hvordan man logger på. Desuden leverer hovedorganisationen teknisk support til de medlemmer, som måtte have udfordringer.

Det er dog ingen hemmelighed, at Lokalforeningen glæder sig til at kunne mødes fysisk - og mener generelt set ikke, at det digitale rum kan erstatte det fysiske møde.

- Der sker noget helt særligt, når man er sammen - sådan rigtigt - og dét kan ikke erstattes. Det er lettere at fornemme rummet og hinanden - og ja - jeg kommer til at savne smørrebrødet,’ siger Tommy Pedersen og smiler.

Praktisk information

Hjerteforeningens Faxe Lokalforening afholder generalforsamling den Tirsdag den 9 marts kl. 12-13 og alle er velkommen.

Du kan tilmelde dig ved at skrive en mail til hemmingsvej51@gmail.com

© Copyright 2021 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Håndboldfitness – starter op igen udendørs efter Corona lukning
- Stafet med Paraplyen - få rystet corona-støvet af
- Drama under tv-optagelse med borgmesteren - se video
- Bliv testet - lige nu...
- Vi er klar på mandag
- For mange møgsager
- Det har været hårdt - dejligt at vi nu kan åbne igen
- VERDENS GANG # another man too...
- Cykelløbet Bjergløbet køres sidst i august
- En stor tilfredsstillelse at gøre noget for andre
- Nye planer om udvidelse af lystbådehavnen
- Faxe Kommune har uddannet podere
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst