Nu kan du søge om penge til at styrke fællesskabet

Torsdag 11. februar 2021 kl. 11:44

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Nu kan du søge om penge til at styrke fællesskabet
Det er nu du skal søge, hvis du skal have en andel i Andels donationer

Nu kan du søge om penge hos Andel (tdl. SEAS/NVE) til at styrke fællesskabet
Donationer: Skal din forening eller initiativ have del i puljen hos Andel, kan I søge om en donation frem til den 10. marts.


Står din forening og mangler 10.000 kr. til at styrke jeres sammenhold, eller brænder du inde med en fællesskabende idé, som kan samle folk i regionen?

- Frem til den 10. marts har du mulighed for at søge om en af Andels ti donationer på 10.000 kr. Du kan søge penge til lige præcis det, du står og mangler, så længe det kommer fællesskabet i regionen til gode, lyder det fra Andels kommunikationsdirektør, Rikke Harbo Trikker, der fortsætter:

- Alene kan vi rigtig mange ting, men når vi skaber noget i fællesskab, tænker vi anderledes, drømmer stort og skaber nyt. Det gør fællesskabet til noget helt unikt, og vi oplever, at det skaber glæde og energi i regionen. Ved at give foreninger og initiativer en økonomisk håndsrækning kan Andel forhåbentlig være med til fortsat at skabe glæde og fællesskab. Ingen projekter er for store eller små til at komme i betragtning.

Skaber lokal glæde
Siden 2013 har 150 foreninger og initiativer i regionen modtaget donationer fra det andelsejede selskab, der med både donationer og ildsjælepris ønsker at skabe værdi for sine andelshavere ved at styrke det lokale fællesskab og udviklingen i regionen.

Nu skal de næste 10 modtagere findes, og spørger man en tidligere donationsmodtager, er der ingen tvivl - se at få sendt en ansøgning afsted:

- Da jeg sendte en ansøgning afsted på vegne af Utterslev Ciderlaug, havde jeg ikke turdet håbe på, at vi var blandt de heldige modtagere. Vi ansøgte om penge til et længe ønsket mosteri, så vi i fællesskab kunne presse årets æblehøst. Efter at vi modtog donationen, er medlemstallet vokset, og både børn og voksne fra lokalområdet kigger forbi, når vi holder æblemost-weekend i efteråret. Det er fantastisk, og jeg kan kun anbefale andre at søge, lyder det fra formand Inge Chabot.

Sådan søger du
Du kan søge om en økonomisk håndsrækning frem til den 10. marts kl.14.00. Du kan finde ansøgningsformularen på andel.dk/donation.

© Copyright 2021 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Den efterlyste ER fundet (Politiet efterlyser Hans...)
- Virtuelt foredrag med David Trads
- Ekstra tid til kviktests
- Jubel: Bolden ruller endelig igen
- Shell i Rønnede under forvandling
- Efterlysning: Har du set Flemming?
- Royal Unibrew: Faldende omsætning - større overskud
- Tænd nu de baglygter, siger politiet
- Går lokale politikere imod Miljøstyrelsen?
- Vaccinationscenter åbner i Haslev
- Haslev-rytter med på det lokale cykelhold
- Michelle Frese - spidskandidat for SF
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst