Ny projektleder - lokale skal med i Femernbyggeriet

Onsdag 3. februar 2021 kl. 09:33

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Ny projektleder - lokale skal med i Femernbyggeriet
Kenneth Gyde Poulsen
Business Faxe: Kenneth Gyde Poulsen er netop blevet ansat som projektleder på et nyt projekt - Femern Korridor - som Business Faxe, sammen med Vordingborg, Næstved, Business Lolland-Falster, Sorø og Connect Køge er økonomisk partner på.


Projektet er 2-åriget og går blandt andet ud på at udvikle virksomheder, der kan indgå som underleverandører i anlægsarbejdet og at hjælpe virksomhederne med at blive synlige og komme i kontakt med konsortier, underleverandører med videre.

Projektet er en del af et større projekt der hedder „Gennemgribende Forandringer”, som Erhvervshus Sjælland for nyligt har sat i verden. Og det glæder Business Faxe at Erhvervshuset har valgt at samarbejde med det lokale erhvervsliv på denne måde.

- Og nu hvor vi har ham, skal Kenneth faktisk også kigge lidt nærmere på et andet spændende projekt, nemlig et DTU-projekt som handler om opkvalificering af SMV’er. (små og mellemstore virksomheder).

Kenneth Gyde Poulsen er 41 år gammel og bor i Karise Permatopia. Han har senest arbejdet i Erhvervsstyrelsen med COVID-19 og hjælpepakker til virksomhederne og tidligere har Kenneth arbejdet i forskellige kommercielle stillinger i det private erhvervsliv og har også selv etableret og drevet virksomhed.

- Vi er utrolig glade for at have lykkedes med at få tiltrukket en kompetent medarbejder fra lokalområdet og vi glæder os til at kunne gøre en koordineret indsats inden for området, udtaler Business Faxe.

© Copyright 2021 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Nyt stort boligområde kan nu etableres i Haslev
- Den efterlyste ER fundet (Politiet efterlyser Hans...)
- Virtuelt foredrag med David Trads
- Ekstra tid til kviktests
- Jubel: Bolden ruller endelig igen
- Shell i Rønnede under forvandling
- Efterlysning: Har du set Flemming?
- Royal Unibrew: Faldende omsætning - større overskud
- Tænd nu de baglygter, siger politiet
- Går lokale politikere imod Miljøstyrelsen?
- Vaccinationscenter åbner i Haslev
- Haslev-rytter med på det lokale cykelhold
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst