Rewolter

Torsdag 28. januar 2021 kl. 14:36

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Rewolter
Indlæg af:
Niels Østrup Olsen
Søvej 2
Faxe Ladeplads


Har just med dyb sorg og panderynken skimmet lidt af Wolters „Verdens Gang”. Jeg hører jo til de sagligt kyniske, som mener, at det ville lette på den såkaldte aldersbyrde, hvis Coronaen afkortede livet for 50.000 bedste, oldeforældre i de uproduktive årgange, altså mig, plus.

Herr Wolter tror vist på at der findes absolutte sandheder og hvis nogen skulle tvivle bør de nok sendes i en passende lejr til genopdragelse, som nutiden kender det i Kina, hvor utilpassede uigurer tvinges til at fremstille de mundbind, som Wolter og andre omvandrende zombier ifører sig af angst for den uafvendelige død, hvorpå vi alle bør være beredt, fordi den har det med at komme, når vi mindst tænker den nær.

Jeg mindes en forsker ved navn Sakharov, som opfandt den sovjetiske Brintbombe til fryd og gammen for Stalin, der hædrede ham som Sovjetunionens helt og gav ham alle de privilegier, som kunne tilkomme en rettroende kommunist.

På sine gamle dage fik Sakharov dårlig samvittighed og begyndte at prædike noget så absurd som menneskerettigheder i kommunismens jordiske Paradis. Når en mand med en sådan anseelse og privilegier gjorde sig så uheldigt bemærket i Kreml måtte han da være sindssyg, thi hunden bider jo ikke den hånd, som fodrer den.

Den forhenværende helt blev derfor spærret inde på den lukkede afdeling til medicinsk og anden behandling. Det gør mig så ondt, at Axel Wolter tilhører de nutidige danske rettroende og slet ikke evner at sætte det mindste spørgsmålstegn ved lille diktator Mettes og hendes virologers fremturen, som minder mig om konseilles præsident Estrup (statsminister) som regerede Danmark ved provisoriske finanslove uden om Folketinget indtil systemskiftet i 1901, hvor vore forfædre knæsatte parlamentarismens doktrin om, at en regering skal have rygstød i flertallet af den lovgivende forsamling.

Nå pyt lad Wolter blive salig i sin tro. Jeg tror personligt, at Coronaen er udtryk for, at naturens kræfter søger at genskabe den ubalance, som er opstået ved ,at vi mennesker tog Guds ord til Adam og Eva om at mangfoldiggøre sig alt for bogstaveligt.

© Copyright 2021 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Jo, det var Bertel Haarder
- Bertel Haarder: Nej, det var ikke mig der nedlagde Haslev Seminarium
- Man har et standpunkt - om mental sundhed
- Bertel Haarder er utroværdig
- Eksperiment må stoppe
- „Corona-helte” får skattesmæk
- Giv fornuften en chance
- Opråb til fungerende erhvervsminister
- Herr Olsens veje er uransagelige...
- Østbanen, et spørgsmål om fortsat udvikling
- Østbanen - mit smertensbarn, vores livsnerve
- Rewolter
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst