Sammen, hver for sig, kan man gøre en forskel

Torsdag 28. januar 2021 kl. 13:41

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Sammen, hver for sig, kan man gøre en forskel
Danmarks Indsamlingen: Lad os gå, løbe eller cykle en tur for verdens børn, lyder opfordringen fra Kjeld Nielsen, FDF i Haslev.

På grund af de nuværende corona-restriktioner, kan man desværre ikke gentage sidste års succes, hvor alle alle børnefamilier i Faxe Kommune blev inviteret til en tur „Jorden Rundt” til fordel for Danmarks Indsamlingen.

Men vi kan stadig sammen - hver for sig - gøre en lille forskel.

- Vi kan i hele uge 5 (1.-6. februar) gå, løbe eller cykle en tur i Faxe Kommunes smukke natur og hyggelige byer. Lad os sammen støtte op om årets Danmarks Indsamling med lidt frisk motion for både krop og sind, og samtidig give et lille bidrag til verdens trængte børn, udtaler Kjeld Nielsen.

Man bestemmer helt selv, hvornår i uge 5, hvor henne, hvor langt og hvordan man vil deltage. FDF Haslev har lavet to korte gåture i Haslev med små opgaver. Til gåturene skal man brug appen - Woop der er helt gratis! Begge ture starter ved Haslev Kirke og hedder DI-21 3 km eller DI-21 6 km. Man kan også finde lidt inspiration på facebook i gruppen „Vandreture i Faxe kommune” https://www.facebook.com/groups/315791709556340.

- Vi opfordrer alle deltagere til at donere min. kr. 25,- pr. person, men man må naturligvis gerne betale mere til det gode formål, siger Kjeld.

Efter turen vil man kunne få et flot diplom, ved at sende en mail til kn2@fdf.dk med kopi af kvittering for støtte, navn, alder, motionsform og længde - så modtager man et diplom efter turen.

Turen arrangeres i samarbejde med Danmarks Indsamling, Løbeklubben, Haslev Klatre- & BoulderLaug, Bostedet i Nyrup, De Blå Haslevspejdere, De grønne pigespejdere Haslev, Peder Oxe gruppe KFUM Haslev, m.fl.

For arrangørerne er det en helt naturlig del af værdigrundlaget og fællesskabet at give et lille bidrag til mennesker, særligt børn og unge, der ikke har de samme vilkår og muligheder som de fleste andre.

© Copyright 2021 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Håndboldfitness – starter op igen udendørs efter Corona lukning
- Stafet med Paraplyen - få rystet corona-støvet af
- Drama under tv-optagelse med borgmesteren - se video
- Bliv testet - lige nu...
- Vi er klar på mandag
- For mange møgsager
- Det har været hårdt - dejligt at vi nu kan åbne igen
- VERDENS GANG # another man too...
- Cykelløbet Bjergløbet køres sidst i august
- En stor tilfredsstillelse at gøre noget for andre
- Nye planer om udvidelse af lystbådehavnen
- Faxe Kommune har uddannet podere