Lad os sammen gøre en lille forskel...

Lørdag 23. januar 2021 kl. 10:02

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Lad os sammen gøre en lille forskel...
Gå "jorden rundt" med FDF og støt et godt formål

Haslev: Lad os sammen gøre en lille forskel. Sådan lyder opfordringen fra FDF.

I forbindelse med årets Danmarks Indsamling 2020 inviterer FDF Familie alle børnefamilier i Faxe Kommune til en lille gåtur „Jorden Rundt” lørdag den 1. februar 2020, hvor det samtidigt er muligt at give et lille bidrag til børn på flugt.

FDF Familie har kigget i historiebøgerne og her fundet optegnelserne på, en i tidligere tider, meget brugt og kendt vandretur ved Haslev - „Jorden Rundt”, og med tilladelse fra Bregentved Gods er det lykkedes at genskabe denne smukke rute, der på dagen naturligvis vil være afmærket - ud af Haslev by, via Bregnemade Skov, gennem Haslev Orned og ind gennem Haslev by - lige godt 10 km i smukke omgivelser.

Der er start mellem kl. 13.00-14.00 ved Haslev Kirke, hvor der ligeledes afsluttes senest kl. 17.00.

- Vi opfordrer deltagerne til at donere min. kr. 25,- pr. person, men man må naturligvis gerne betale mere til det gode formål, udtaler Kjeld Nielsen fra FDF.

Efter turen vil man modtage et flot diplom, og det vil være muligt at købe både kaffe, varm cacao, saftevand og en enkelt basse ved målstregen. Deltagerne kan også deltage i en særlig mobil-tombola med fine gevinster velvilligt skænket af det lokale erhvervsliv.

Turen arrangeres i samarbejde med og støttes af Bregentved Gods, Haslev Kirke, Haslev Y’s Men’s Club, BUS - Samrådet i Faxe, Bostedet i Nyrup, Bygma Haslev, OK Plus Haslev, Hair Design, Haslev-Faxe Posten, m.fl.

For FDF Haslev er det en helt naturlig del af værdigrundlaget og fællesskabet at give et lille bidrag til mennesker, særligt børn og unge, der ikke har de samme vilkår og muligheder som de fleste andre.

- Danmark er et lille land, men vi har udsyn og overskud til at dele. Vi vil hinanden det bedste, vi hjælpes ad med stort og småt, løfter og strækker os for hinanden. Ikke af pligt, men af et godt hjerte, slutter FDF.

Selv om man går samme rute, går familierne hver for sig, hvorfor man ikke kommer for tæt på mennesker man normalt ikke er sammen med. Altså coronasikkert.

© Copyright 2021 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Håndboldfitness – starter op igen udendørs efter Corona lukning
- Stafet med Paraplyen - få rystet corona-støvet af
- Drama under tv-optagelse med borgmesteren - se video
- Bliv testet - lige nu...
- Vi er klar på mandag
- For mange møgsager
- Det har været hårdt - dejligt at vi nu kan åbne igen
- VERDENS GANG # another man too...
- Cykelløbet Bjergløbet køres sidst i august
- En stor tilfredsstillelse at gøre noget for andre
- Nye planer om udvidelse af lystbådehavnen
- Faxe Kommune har uddannet podere
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst