Hjerteforeningen aflyser den årlige nytårsmarch

Onsdag 23. december 2020 kl. 10:44

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Hjerteforeningen aflyser den årlige nytårsmarch
Nej, der bliver ingen nytårsmarch i år (arkivfoto)

Corona har virkelig sat sit præg på 2020, og vil med garanti også sætte sit præg på 2021 - og en af de aflyste arrangementer er Hjerteforeningens nytårsmarch. Den aflyses.

Hjerteforeningens lokalbestyrelse for Faxe Kommune kan ikke se hvordan de skal overholde alle de nye regler der er for tiden, man må ikke samles så mange og de må ikke udskænke noget til alle deltagerne.

Derfor har de valgt at aflyse, men håber at vi i løbet af 2021 kan få lov til at mødes igen, foreningen savner samværet med alle.

Planlagt generalforsamling og sammenkomster er også udskudt på ubestemt tid. Hjertemotion har kørt på nødblus på det sidste, med et max. antal hjertepatienter på 10 pr. gang, men det er nu sat på pause frem til den 3. januar. Hver torsdag mødes et mindre antal personer og går tur i Haslev og med rigtig god afstand.

Sådan er det frem til den 28. februar, hvor Hjerteforeningen håber at få lov til lidt mere. Bestyrelsen håber på gensyn i starten af 2021, i mellemtiden vil de gerne have lov til at ønske alle en rigtig glædelig jul samt et godt nytår.

- Husk selv at motionere, tag en gåtur, løbetur eller tag en frisk cykeltur, lyder opfordringen for Hjerteforeningen i Faxe Kommune, og tilføjer:

- Pas godt på jer selv, hold afstand og sprit af, så vi snart kan få bugt med denne kedelige Corona. Har I spørgsmål eller vil vide mere, er I velkommen til at kontakte bestyrelsen. Se mere på facebook eller lokal.hjerteforeningen.dk/faxe.

© Copyright 2021 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Ny erhvervsrådgiver i Møns Bank
- B&W i Haslev er stadig i Tornerosesøvn...
- Byggeri af fjernvarmeværk i Haslev er sat i stå
- Ole Nielsen fra Dansk Outlet søger medejer i Haslev
- Bestil en smuk buket og få den leveret på kirkegården
- Lokal udgiver bog
- Politiet: Pas på svindel-sms'er
- Patientbefordring - Region Sjælland
- Flyttede lige rundt om hjørnet
- Det gjorde ikke ondt eller noget
- Alsidigt 2021-program i Hygge- og Kulturklubben
- Alle plejehjemsbeboere er snart vaccineret
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst