Stor tak for alle julegaver lyder det fra Ladies Circle

Tirsdag 15. december 2020 kl. 11:44

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Stor tak for alle julegaver lyder det fra Ladies Circle
Mads Werner og Nikoline Ankær Haagen Sørensen fra Danbolig Faxe med Louise Marckmann Reitz i midten. Begge piger er iøvrigt med i Ladies Circle 91 Faxe

Juleglæde: - Hvor er det fantastisk at så mange mennesker har bakket op om ønsketræet. Det sætter vi stor pris på. Tusind tak.

Ordene kommer fra Louise Marckmann Reitz fra Ladies Circle Faxe. Og det hun takker for er den store opbakning der har været til Ladies Circles ønsketræ som har stået i Boghuset i Faxe.

På juletræet har der hængt røde hjerter, og på hvert hjerte stod der et julegaveønske fra et barn - et barn som nok ellers ikke ville have fået en julegave i år.

Man kunne tage et hjerte, købe julegaveønsket og aflevere pakken i Danbolig. Det er der 25 der har gjort, og dertil kommer indbetaling af penge så Ladies Circle kunne købe nogle flere julegaver. Man kunne også sende penge via mobile pay på 8549CV.

Det er Mødrehjælpen Vordingborg der hjælper Ladies Circle med at formidle gaverne til de børn der har behov for det - og der er udelukkende tale om børn bosat i Faxe Kommune.

- Til sidst en stor tak til Boghuset for at have ønsketræet stående i butikken og hjælpe med vejledning. Danbolig skal også have en stor tak for at tage imod alle gaverne og være stedet gaverne i år bliver uddelt fra. Tak til Haslev Faxe Posten for at hjælpe os med at formidle vores budskab, det sætter vi virkelig stor pris på, slutter Louise Marckmann Reitz - og ønsker alle en rigtig glædelig jul.

© Copyright 2021 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Generalforsamling og indslag om Coast Sarfari
- Kom med til en gudstjeneste - helt ude i skoven
- Skal du ikke have et hold med i Stafet for Livet?
- Vellykket håndboldskole
- Populær lokalbetjent stopper i Faxe Kommune
- Se de smukke fotografier fra bogen „Tågen Letter”
- Verdensmål Udvalget kommer med anbefalinger
- Simon fra Haslev er udtaget til landsholdet
- Torvedag i Haslev på lørdag
- Faxe Tennisklub i fem finaler
- Grafik af Torben Søborg på Haslev Bibliotek
- Rivierafesten blev en stor succes
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst