2. brev fra Gammelnissen

Onsdag 16. december 2020 kl. 10:02

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

2. brev fra Gammelnissen
I forgrunden to nyuddannede sprit- og restriktionsnisser

Der er lys forude: Storhulen på Lindersvold redder julen.
Kære alle nisser og menneskebørn!

Som Gammelnisse over alle nisser, har jeg nu fået melding fra „Søren og Mette” om, at vi skal afholde os fra at bruge flyvende post ved gaveuddelingen.

Vi skal benytte en anden form for transport med hjælp fra andre dyr. Jeg har derfor allieret mig med de trofaste små sorte får på Lindersvold. De har allerede afholdt fåremøde og melder tilbage at ALLE sorte får ønsker at give en klov eller mere indtil alle julegaver er bragt ud julenat.

Det enkelte hvide får i flokken bliver tilbage og sørger for juleforberedelserne i fårehulen, så alt er klart til en hyggelig juleaften og nat, når de trætte sorte får vender hjem til Lindersvold igen.

Vi er pålagt mundbind og derudover skal al transport og gavelevering i alle kommuner altid foregå med ledsagelse af en sprit-og restriktionsnisse. Så kære børn: Vi passer på Jer, som I passer på os - på afstand!

Vi har meldinger fra de jyske kommuner om, at der er styr på juleforberedelserne. Vores opgave her er især at hæve humøret, hvorfor vi ud over sprit- og restriktionsnisser har uddannet særlige humørnisser på Den Rejsende Højskole, som i stort antal er sendt til de jyske kommuner.

Vi afventer en særtilladelse fra „Søren og Mette” til at rejse ind, så også de små familier her, kan få en god juleaften.

Vi forhandler ligeledes med „Søren og Mette” om, hvorvidt vores transportdyr skal bære visir på deres revir og fårene på deres små horn. Det nedsætter farten og effektiviteten, hvorfor vi håber og mener, at vi er dækket ind med grundige afspritninger før og efter hvert besøg, hvilket klares at de medrejsende sprit-og restriktionsnisser.

I hører nærmere kære børn, men vi tror som altid på, at vi når det hele, når vi alle arbejder sammen både nisser, mennesker og dyr.

Julehilsner fra Gammelnissen på Lindersvold

© Copyright 2021 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Ny erhvervsrådgiver i Møns Bank
- B&W i Haslev er stadig i Tornerosesøvn...
- Byggeri af fjernvarmeværk i Haslev er sat i stå
- Ole Nielsen fra Dansk Outlet søger medejer i Haslev
- Bestil en smuk buket og få den leveret på kirkegården
- Lokal udgiver bog
- Politiet: Pas på svindel-sms'er
- Patientbefordring - Region Sjælland
- Flyttede lige rundt om hjørnet
- Det gjorde ikke ondt eller noget
- Alsidigt 2021-program i Hygge- og Kulturklubben
- Alle plejehjemsbeboere er snart vaccineret
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst