Corona eller ej - der holdes juleaften i Paraplyen

Tirsdag 1. december 2020 kl. 08:58

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Corona eller ej - der holdes juleaften i Paraplyen
Selvfølgelig holdes der juleaften i Paraplyen - bare anderledes i år. Her er det Paraplyens kok, Per Lissau, der tænder juletræet forrige år

Juleaften - det er aftenen hvor hele familien er samlet. Aftenen hvor man hygger sig sammen, får god mad og giver hinanden gaver. Det er aftenen man glæder sig til, og ser tilbage på med varme og glæde - for de fleste.

For der er jo mennesker som ikke har en familie at være sammen med, men derfor kan man godt have en god og hyggelig juleaften sammen med andre.

Det kan f.eks. være i Paraplyen i Vestergade i Haslev. Her har man alle de år værestedet har eksisteret, holdt en god og hyggelig juleaften - ja faktisk har det været sådan at man har åbnet om eftermiddagen, så man kunne hygge sig sammen med småkager, juleguf, gløgg og kaffe indtil man satte sig til det veldækkede bord.

Corona-jul

I år bliver det dog lidt anderledes på grund af Corona, men en hyggelig juleaften bliver der alligevel tale om, forsikrer Paraplyens leder Anette Hougaard.

Eftermiddagshyggen bliver der ikke noget af i år, for Paraplyen åbner først kl. 17.30 juleaften, og lige så snart man ankommer får man anvist en plads ved bordet, så ikke noget med at gå rundt og hyggesnakke...

Umiddelbart efter ankomsten bliver maden serveret, og det er naturligvis and og flæskesteg med rødkål, hvide og brunede kartofler - og som dessert er der ris a’ la mande med kirsebærsauce.

Efter den dejlige julemad plejer man at synge julesange og salmer, og danse omkring juletræet, men heller ikke dette må man i år.

Til gengæld lyder det fra sædvanligvis velunderrettet kilde, at Anette vil læse en god julehistorie, samtidig med at man drikker en kop kaffe og spiser lidt julegodter, inden man siger tak for i aften omkring kl. 20.

I år er der også et begrænset antal pladser, for der skal være god afstand mellem deltagerne. Prisen er kun 100 kr. og man tilmelder sig hos Anette på telefon 2216 3100 eller Britta på telefon 3086 4577.

Af Torkild Svane Kraft


© Copyright 2021 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Plejepersonale hjælper til
- Jørgen Zangenberg har taget årets romotionsfoto
- Ny erhvervsrådgiver i Møns Bank
- B&W i Haslev er stadig i Tornerosesøvn...
- Byggeri af fjernvarmeværk i Haslev er sat i stå
- Ole Nielsen fra Dansk Outlet søger medejer i Haslev
- Bestil en smuk buket og få den leveret på kirkegården
- Lokal udgiver bog
- Politiet: Pas på svindel-sms'er
- Patientbefordring - Region Sjælland
- Flyttede lige rundt om hjørnet
- Det gjorde ikke ondt eller noget
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst