Vores Café har modtaget Faxe City Prisen 2020

Onsdag 18. november 2020 kl. 11:04

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Isabell Kruhøffer (tv) og Majbritt Egevang Helletoft, indehavere af Vores Café, modtog Faxe City Prisen

Årets modtager af Faxe City Prisen blev Vores Café, der ligger på Torvegade, lige ud mod Lille Torv. En café der drives af Majbritt Egevang Helletoft og Isabell Kruhøffer.

Egentlig skulle prisen have været overrakt i forbindelse med Crazy Night, men den aften blev jo aflyst - og så tænkte Faxe Borger- og Erhvervsforening, der står bag prisen, at den skulle overrækkes i forbindelse med juletræstændingen - men den bliver heller ikke til noget i år.

Derfor bookede Faxe Borger- og Erhvervsforening Vores Café til et morgenmøde, inden cafeens normale åbningstid - og de to indehavere vidste ikke hvad der skulle foregå.

Så Majbritt og Isabell havde travlt med at lave kaffe og bage boller til mødet, men formanden for Faxe Borger- og Erhvervsforening, måtte lige bede dem om at komme in i cafeen - og så blev prisen overrakt til et par glade kvinder.

- I åbnede Vores Café i efteråret 2019 med masser af gå-på-mod og energi, og I har oplevet stor opbakning fra lokalbefolkningen - en opbakning som I ydmygt forvalter superflot, sagde Ib Elberg.

Og så tilføjede han at man i Vores Café altid bliver modtaget af et par søde og glade piger, og at her er alt hjemmelavet fra bunden.

Prisen består af en vandreskulptur som Faxekunstneren Ivan Vallentin har lavet, og OptikGalleriet sponserer en plade der bliver sat på den flotte skulptur.

Med prisen fulgte 3.000 kr. som kan anvendes til fortsat udvikling af Vores Café.
Mere end 100 borgere har sendt forslag til priskomiteen og heraf var der en meget stor del der pegede på Vores Café.

Det var Kim Clausen fra Porsche Centrum der fik den idé, at man hvert år skulle hædre en virksomhed, der har gjort noget særligt for Faxe by. Første modtager blev Kinesisk Restaurant, herefter fulgte Biografen Kanten, og sidste år var det Meny der fik den fornemme pris.

Af Torkild Svane Kraft


© Copyright 2020 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Klar til åbning af fodklinik i Rønnede
- Grafiker udstiller i Rollosalen
- Værktøj, søm og skruer spredt på flere veje
- Hylleholt Familiehus åbner
- Klar til første søndag i advent
- Ny udstiller i Galleri Troika
- Haslev Bios forpagter stopper på søndag
- Krea Deluxe blev Årets virksomhed 2020
- Royal Unibrew indgår millionaftale med Tivoli
- Fri som fuglen
- Klezmerduo spiller til adventskoncert
- Borger- og erhvervsforeninger i kamp for Østbanen
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst