Nomineret til Årets Bageri

Tirsdag 17. november 2020 kl. 07:45

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Nomineret til Årets Bageri
Karise Bageri er nomineret til Årets Læreplads 2020.

karise: Karise Bageri er nomineret til Årets Læreplads 2020 og har fået flotte ord med på vejen af konditorelev Camilla Andersen, som har indstillet bageriet til årets læreplads.

- Det, der gør bagermester Michael Nielsens virksomhed særlig er, at der bliver gjort meget ud af, at alle har det godt. Vi bliver aldrig set ned på hvis vi gør noget forkert. Der er plads til idéer og udfolde sig på rigtig mange områder, Jeg mærker ikke, at jeg er lærling, grundet det store ansvar vi får lov til at få, så vi kan vokse med alle opgaverne, skriver Camilla Andersen i sin indstilling.

- Der bliver rost, når vi gør ting godt, og modsat kommer der konstruktiv kritik hvis modsat, som man kan bruge til noget, i stedet for at gå og have ondt i maven. Jeg synes Michael Nielsen fortjener at vinde årets virksomhed, fordi jeg synes han gør tingene så godt, ikke bare for os lærlinge, men hele produktionen og personalet i sig selv. Han arbejder og har arbejdet hårdt for at få årets bedste virksomhed, skriver hun videre.

Også Camilla Andersens fagskole, har skrevet rosende ord om Karise Bageri.

- Camilla smiler hver dag hun går på arbejde. Hun får lov til at eksperimentere og prøve sig frem. Michael Nielsen, hendes mester, har plads og rum til forskelligheder, og han kan godt lide, når eleverne tager initiativ. Hvis man laver fejl, taler de om det og så får man konstruktiv kritik, og man får ros og anerkendelse, når man har lavet noget godt, lyder det i indstillingen.

- Alle elever og medarbejdere føler sig værdsat, og der er en fantastisk stemning i bageriet. Jokes og latter fylder rummet, selv om der er højt tempo. Som en anden elev, udtrykte det, så er dette vedkommendes nye familie, hvor jeg har jeg det rigtig godt. Tillykke til Karise Bageri for at blive indstillet til årets læreplads, som formår at lave dygtige elever, der er fagligt stolte, og som elsker at gå på arbejde, står der videre.

Camilla afslutter trin 1 af sin uddannelse i januar 2021.
- Camilla er meget dygtig til sit håndværk, og vi er glade for, at hun fortsætter hos os, til hun bliver udlært konditor i juli 2022, udtaler bagermester Michael Nielsen.

Af Peer Rasmussen

© Copyright 2021 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Sommersang på Møllegården vender tilbage
- Det drypper godt til træskulpturen
- Haslev Tennisklub melder om succes på Tennissportens Dag
- Familie og Samfund genåbner lige udenfor kommunegrænsen
- Nu er der isvogn ved Faxe Vandrerhjem
- Fællessang Karise - Maria B. Høyer synger for
- Paraplyen går rent...
- Roklubben Viking hejste standeren i stilhed
- Danmark Rundt i stedet for en cykeltur til Paris
- Fodhuset - ny klinik i Faxe Sundhedscenter
- Faxe Tennisklub fik flere nye medlemmer
- Grønt image blegner i Karise
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst