Hold øje med julelågen og vind en præmie...

Mandag 23. november 2020 kl. 10:33

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Hold øje med julelågen og vind en præmie...
Susanne Nielsen fra Hair Design har lavet lågen, og Helle Westerholt fra Haslev-Faxe Posten kigger længselsfuldt efter indholdet. Foto: Torkild Svane Kraft

Haslev: Op til jul, nærmere bestemt fra den 1. til og med den 22. december, tager en julelåge på rundtur i Haslevs forretninger. En rundtur hvor du kan vinde præmier.

Susanne Nielsen fra Hair Design på Webers Tværgade har lavet julelågen, og det bliver også i hendes vindue den kommer til at stå den 1. december - og herefter kommer den til at stå i vinduerne i forretninger på Jernbanegade og Vestergade frem til og med den 22. december.

Hvad der kommer til at være i lågen vides ikke, for det er helt op til den enkelte forretning. Det bliver måske et helt fantastisk tilbud, en julenisse eller noget helt tredje - så hold øje med julelågen.

Men du skal ikke nøjes med at kigge på lågen og dens indhold. Tag et billede af lågen og læg det på Haslev-Faxe Postens facebookside - så har du chancen for at vinde en præmie.

Hver eneste dag trækkes der nemlig en vinder, hvis navn offentliggøres på Haslev-Faxe Postens faceookside. Den heldige vinder henvender sig så til den forretning hvor han eller hun har taget billedet - og får udleveret sin gevinst.

Glædelig jul...

© Copyright 2021 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- FDF Haslev udfordrer børnefamilier
- Nytårskoncert er aflyst
- Lad os sammen gøre en lille forskel...
- FDF'ere gør gode gerninger
- Radikale valgte spidskandidat
- 150.000 kr. fra Møns Bank til gode ideer
- Fordi jeg kan være med til at glæde andre...
- Danske Rengøring er de bedste, siger kunderne
- Faxe fjernvarme vil gerne have flere brugere
- Plejepersonale hjælper til
- Jørgen Zangenberg har taget årets romotionsfoto
- Ny erhvervsrådgiver i Møns Bank
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst