Biografen Kanten støtter Faxe Kirkes julehjælp

Fredag 13. november 2020 kl. 09:48

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Biografen Kanten støtter Faxe Kirkes julehjælp
Biografen Kanten støtter Faxe Kirkes julehjælp med tre forestillinger - bl.a. Frost

Vi er meget privilegerede og taknemmelige i Faxe Kirke - fordi der i Faxe findes mennesker og virksomheder, som gerne vil yde en indsats for at vi igen i år kan uddele julehjælp til trængte familier i Faxe Sogn.

Sådan skriver Faxe Kirke til Haslev-Faxe Posten - og man kan godt forstå deres glæde. Biografen Kanten har nemlig, sammen med Menighedsplejen i Faxe Kirke, arrangeret tre filmforevisninger, den sidste weekend i november, for at støtte julehjælpen.

Biografen Kanten viser lørdag den 28. november kl. 14.00 Frost 1. Søndag den 29. november kl. 13.00 vises Frost 2 og kl. 15.30 Sound of Music.

Billetindtægten går ubeskåret til julehjælpen i Faxe Sogn.

- Vi er glade for at kunne præsentere dette samarbejde og håber, at mange vil støtte op om projektet. Dels får man biografoplevelsen og dels bidrager til Faxe Kirkes julehjælp, udtaler Ghita Kruuse, der står for kirkens kommunikation.

Og så er det oven i købet ganske billigt at komme i biografen til de nævnte forestillinger. For Frost 1 og 2 er billetprisen 50 kr.

Sound of Music (den er uden undertekster) har en billetpris på kr. 75,-. Det er en film, der varer tre timer og der er en pause, hvor man selvfølgelig er velkommen til at købe lidt proviant til resten af filmen, og samtidigt også støtter biografen.

Billetter kan, som til alle andre forestillinger, købes på Biograf Kantens hjemmeside http://biografenkanten.dk/ eller app’en.

- Vi håber at se rigtig mange til de tre forestillinger i Biografen Kanten, som til disse forestillinger også har god hjælp af Menighedsplejens medlemmer, slutter Ghita Kruse.

© Copyright 2021 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Sommersang på Møllegården vender tilbage
- Det drypper godt til træskulpturen
- Haslev Tennisklub melder om succes på Tennissportens Dag
- Familie og Samfund genåbner lige udenfor kommunegrænsen
- Nu er der isvogn ved Faxe Vandrerhjem
- Fællessang Karise - Maria B. Høyer synger for
- Paraplyen går rent...
- Roklubben Viking hejste standeren i stilhed
- Danmark Rundt i stedet for en cykeltur til Paris
- Fodhuset - ny klinik i Faxe Sundhedscenter
- Faxe Tennisklub fik flere nye medlemmer
- Grønt image blegner i Karise
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst