Faxe Forsynings administrerende direktør har rundet 60 år

Onsdag 11. november 2020 kl. 12:06

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Faxe Forsynings administrerende direktør har rundet 60 år
I corona-tider fejres runde fødselsdage afdæmpet og anderledes. Således også da administrerende direktør for Faxe Forsyning Marianne Almindsø Andersen den 9. november fyldte 60 år.


Marianne Almindsø Andersen er uddannet cand. techn. soc. fra Roskilde Universitet, RUC. Før hun startede hos Faxe Forsyning, kom hun senest fra en stilling i Vordingborg Kommune som miljøfagleder.

Marianne Almindsø Andersen har stor erfaring på forsyningsområdet, og hun har tidligere været direktør for Greve Solrød Forsyning fra stiftelsen i 2011 til 2016, hvor selskabet blev fu-sioneret ind i Klar Forsyning med hovedsæde i Køge.

Fødselsdag på Corona maner

Hvis der ikke havde været Corona, ville der have været afholdt en reception for fødselaren, men forsamlingsforbuddet sætter en stopper for dette.

- Derfor var vi nødt til at tænke ud af boksen og finde på noget andet, fortæller HR-konsulent Tine Hildebrandt Lehrmann.

Heldigvis findes der alternative og digitale muligheder, og de blev udnyttet til at overraske fødselaren.

Alle medarbejdere i forsyningen ”mødtes” derfor via Teams og råbte hurra, sang fødselsdags-sang og åbnede gaver. Og det var ikke kun fødselaren der fik gaver og blev overrasket. Alle medarbejder fik en lækker chokolade-julekalender, som blev åbnet sammen foran skærmen.

- Selvfølgelig skulle Marianne fejres på en eller anden måde. Samtidig ville vi gerne påskønne medarbejdernes indsats i et år hvor alt har været anderledes. Vi har ikke mulighed for at ses så meget fysisk og så mange ad gangen, så vi må tage digitale metoder i brug, fortsætter Tine Hildebrandt Lehrmann.

Hvad optager fødselaren mest lige nu?

- Det der optager mig mest er, at sørge for at vi får udført vores opgaver – vand i hanen, at spildevandet renses og spandene med genbrug og affald bliver tømt – på trods af coronaen. Det optager mig også meget, at Faxe Forsynings bestyrelse netop har vedtaget en ny strategi som bl.a. indeholder strategier - som mest miljø for pengene og attraktiv arbejdsplads. Det bliver min opgave i den nærmeste fremtid at få disse ord til at give mening og til at gøre en forskel, fortæller Marianne Almindsø Andersen.

Hvordan skal fødselsdagen fejres?

- Jeg har valgt at udskyde min fødselsdag, så den bliver kun fejret med min nærmeste familie som består af min mand, min far og mine to sønner,” siger Marianne.

© Copyright 2021 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Sommersang på Møllegården vender tilbage
- Det drypper godt til træskulpturen
- Haslev Tennisklub melder om succes på Tennissportens Dag
- Familie og Samfund genåbner lige udenfor kommunegrænsen
- Nu er der isvogn ved Faxe Vandrerhjem
- Fællessang Karise - Maria B. Høyer synger for
- Paraplyen går rent...
- Roklubben Viking hejste standeren i stilhed
- Danmark Rundt i stedet for en cykeltur til Paris
- Fodhuset - ny klinik i Faxe Sundhedscenter
- Faxe Tennisklub fik flere nye medlemmer
- Grønt image blegner i Karise
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst