Nu er der en hjertestarter ved Haslev Tennisklub

Onsdag 11. november 2020 kl. 10:02

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Nu er der en hjertestarter ved Haslev Tennisklub
Pga. covid19 var det ikke alle indsamlerne der måtte samles da hjertestarteren var stillet op, men fra venstre ses Hans Pedersen, Jens Thøssing Andersen, Flemming Støiholm (formand), Kaj Dahl, Hjerteforeningen, Jørgen larsen, Erik Bondo, Bjarne Ølshøj Jensen og Karl Ernst Petersen. Foto: Torkild Svane Kraft

Den sidste søndag i august stillede ikke mindre end 16 medlemmer i Haslev Tennisklub op som indsamlere for Hjerteforeningens landsindsamling.

Hvis mindst 15 meldte sig som indsamlere, ville foreningen modtage en hjertestarter med et tilknyttet serviceabonnement. Derfor er der nu hængt en hjertestarter op på klubhuset. Udendørs naturligvis - for så kan alle få fat i hjertestarteren hvis der skulle blive brug for den.

- Haslev Tennisklub har mange ældre medlemmer, og skulle uheldet være ude, så er det rart at have en hjertestarter så tæt på som muligt, men vi håber selvfølgelig aldrig at få brug for den, siger Jørgen Larsen, der er en af de mange seniorer i klubben.

Kaj Dahl, der er næstformand i Hjerteforeningen i Faxe Kommune, takkede de mange medlemmer i Haslev Tennisklub for indsatsen ved landsindsamlingen, og han kunne oplyse, at hvis tennisklubben stiller med bare fem indsamlere til næste år, så sikrer man klubben et serviceabonnement for endnu et år.

Den hjertestarter der nu er sat op ved Haslev Tennisklub har en ServicePlus-aftale der indebærer at starteren er overvåget døgnet rundt og vil blive udskiftet i tilfælde af hærværk eller tyveri.

Samtidig med opsætningen af hjertestarteren har Hjerteforeningen også tilbudt Haslev Tennisklubs medlemmer et hjerteredderkursus, men dette kursus er dog udsat indtil videre på grund af covid19, men lige så snart verden igen er normal, vil kurset blive gennemført, fortalte Kaj Dahl fra Hjerteforeningen.

Af Torkild Svane Kraft

© Copyright 2020 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Klar til åbning af fodklinik i Rønnede
- Grafiker udstiller i Rollosalen
- Værktøj, søm og skruer spredt på flere veje
- Hylleholt Familiehus åbner
- Klar til første søndag i advent
- Ny udstiller i Galleri Troika
- Haslev Bios forpagter stopper på søndag
- Krea Deluxe blev Årets virksomhed 2020
- Royal Unibrew indgår millionaftale med Tivoli
- Fri som fuglen
- Klezmerduo spiller til adventskoncert
- Borger- og erhvervsforeninger i kamp for Østbanen
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst