Hvem modtager årets erhvervspriser?

Tirsdag 17. november 2020 kl. 10:34

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Hvem modtager årets erhvervspriser?
Jeanette Hampen, her med sin datter Hailey, er indstillet til Årets Iværksætter, for etableringen af Tumlenærvær i Karise. En lege- og hyggecafé for børn og deres forældre

Tre priser: Torsdag den 26. november bliver det afsløret hvem der modtager de tre fornemme priser som Business Faxe står bag - Årets Virksomhed, Årets Iværksætter og Årets Turismepris.

Kandidaterne til Årets Virksomhed er Krea Deluxe, der sælger ting til det kreative folk - brolæggervirksomheden Würtz A/S og køreskolen og uddannelsen forkørelærere RenTrafik.

Prisen Årets Virksomhed er sponseret af Sparekassen Sjælland-Fyn, og om kriterierne for prisen fortæller områdedirektør, Claus Andersen:

- Årets Virksomhed er en virksomhed i positiv vækst, der har visioner for fremtiden, er en aktiv ambassadør for Faxe Kommunes erhvervsliv, og skaber arbejdspladser, og tager et socialt ansvar.

Kandidaterne til Årets Iværksætter er SBN Biler i Haslev, Veras Verden i Hesede og Legecaféen Tumlenærvær i Karise.

Prisen Årets Iværksætter er sponseret af Beierholm, og om kriterierne for prisen fortæller partner og statsautoriseret revisor Dorte Grøndal Hansen:

- Vi giver prisen Årets Iværksætter til en nyetableret og innovativ iværksættervirksomhed, der er kommet godt fra start, og som vi vurderer har potentiale for fortsat udvikling og vækst.

Sidst, men ikke mindst, uddeles også Årets Turismepris. De nominerede er Feddet Strand Resort, Destination Gisselfeld og Faxe Kommune for projektet Faxe Bugt - der er et led i et turismeprojekt langs kysten fra Stevns Klint til Møns Klint.

Prisen Årets Turismepris er sponseret af Business Faxe TuristForum, og om kriterierne for denne pris, fortæller Gregers Münter, der sidder i turismenetværkets styregruppe:

- Vi giver Årets Turismepris til en virksomhed, kulturinstitution eller ildsjæl, der bidrager til udvikling og vækst i det lokale turismeerhverv, og øger innovationen og professionalismen med initiativer eller indsatser, der sætter Faxe på landkortet som destination.

Følg med live når vinderne kårer torsdag den 26. november. Se hvordan på businessfaxe.dk

Før prisoverrækkelserne er der et indlæg af Jørgen Nielsen, direktør for Zoo - og bosat i Faxe Ladeplads.

Af Torkild Svane Kraft

© Copyright 2021 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Sommersang på Møllegården vender tilbage
- Det drypper godt til træskulpturen
- Haslev Tennisklub melder om succes på Tennissportens Dag
- Familie og Samfund genåbner lige udenfor kommunegrænsen
- Nu er der isvogn ved Faxe Vandrerhjem
- Fællessang Karise - Maria B. Høyer synger for
- Paraplyen går rent...
- Roklubben Viking hejste standeren i stilhed
- Danmark Rundt i stedet for en cykeltur til Paris
- Fodhuset - ny klinik i Faxe Sundhedscenter
- Faxe Tennisklub fik flere nye medlemmer
- Grønt image blegner i Karise
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst