Ingen jul uden et besøg i Skovly Plante Deco

Onsdag 11. november 2020 kl. 10:01

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Ingen jul uden et besøg i Skovly Plante Deco
Så er det jul: Skovly Plante Deko på Lergårdsvej 40 ved Faxe, holder traditionen tro åbent her op til jul.

Det er i år to weekender i november - nemlig lørdag den 14. november og søndag den 15. november samt lørdag den 21. november og søndag den 22. november - fra kl. 10- 15. Efter den 15. november, er det også muligt at træffe individuelle aftaler om besøg.

I denne mørke tid skal der pyntes op indendøre, ved indgangspartiet og rundt i haven. Der skal laves gravpynt, dekorationer og meget mere.

- Vi har forskellige grundmaterialer til gør det selv blomsterbindere - ståltråd, halmkranse, oasiskranse m.m. Herudover mange spændende jernting til haven, der fabrikeres på eget værksted, f.eks. hjerter i forskellige udgaver og stjerner som kan pyntes med lyskæder, jernopsatser til krukker, jernkugler med og uden pil, forskellige jernkurve, stativer til ophæng af lanterner, og meget mere. Nogle kunder har specielle ønsker, og ofte kan det også lade sig gøre at bestille lige netop det der passer til den enkelte kunde, fortæller Grethe Kalum Petersen fra Skovly Plante Deco.

Og hun tilføjer at de også sælger bundter med blandet dekorationsgrønt, som de selv klipper efterhånden som der bliver brug for det.

Måske er der nogen der kender Skovly Plante Deko fra Torvet i Haslev. De er nemlig med i Haslev Torveforening, og de sidste 8 år har de deltaget i torvedagene på Haslev Torv.

- På trods af de forsatte coronaproblemer vælger vi alligevel at holde juleåbent på forsvarlig vis - vi har god plads her på Skovly - inde og ude - så alle har mulighed for at holde afstand og overholde gældende restriktioner, slutter Grethe Kalum.

© Copyright 2021 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Sommersang på Møllegården vender tilbage
- Det drypper godt til træskulpturen
- Haslev Tennisklub melder om succes på Tennissportens Dag
- Familie og Samfund genåbner lige udenfor kommunegrænsen
- Nu er der isvogn ved Faxe Vandrerhjem
- Fællessang Karise - Maria B. Høyer synger for
- Paraplyen går rent...
- Roklubben Viking hejste standeren i stilhed
- Danmark Rundt i stedet for en cykeltur til Paris
- Fodhuset - ny klinik i Faxe Sundhedscenter
- Faxe Tennisklub fik flere nye medlemmer
- Grønt image blegner i Karise
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst