Gisselfeld aflyser årets juletorv og julehygge

Tirsdag 3. november 2020 kl. 09:45

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Gisselfeld aflyser årets juletorv og julehygge
Julen 2020: Gisselfeld Kloster havde et brændende ønske om at holde åbent, først til det traditionelle Juletorv, senere gentænkt i en mindre skala med julehygge i parken.


Men desværre må man se i øjnene at det ikke kan lade sig gøre på grund af de nuværende regler for Covid-19 - herunder seneste restriktioner for forsamlinger, samt usikkerheden med det stigende antal smittede - derfor har Gisselfeld besluttet at sidste åbningsdag i parken var den 1. november.

- Vi havde glædet os til at give vores gæster en ordentlig omgang julehygge, og bidrage til at skabe lys her midt i mørket. Vi har i stedet valgt at tage vores del af ansvaret og aflyse alt, men håber at se jer alle til juletorv i 2021, udtaler Charlotte Wagner fra Gisselfeld.

Paradehuset og Te-salon Nattergalen holder åbent, med salg af julepynt og gaveideer fra nær og fjern, samt lidt julegodter. Her er åbent fredage, lørdage og søndage fra den 13. november og frem til den 20. december. Alle dage kl. 10-16.

© Copyright 2020 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Spejderne sælger juletræer
- Så fik museet et navn: Kulturmuseum Øst
- Haslev: Allerede et kvarter før klokken slog 12, var der 15-20 mennesker i kø, med behørig corona-afstand, da Folkekirkens Nødhjælp åbnede sin ny
- Besøgstjenesten har akut brug for din hjælp...
- Noah fra Orup på vej til tops i motorsporten
- Tomas Zawadzki sætter gang i julestemningen
- Kunst hjælper i K/G-landet
- Så blev alle hundene fotograferet i dyreklinikken
- kaffe, hygge og lagkag
- To nye med sort bælte
- Julekoncert med operasanger
- Det grønne flag i flagstangen
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst