Ballade i Haslev i weekenden

Mandag 2. november 2020 kl. 13:38

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Ballade i Haslev i weekenden
To kunne ikke finde ud af at opføre sig ordentligt fredag aften - natten til søndag blev fem sigtet for overtrædelse af forsamlingsforbuddet.

To sigtede fredag aften

Fredag aften kørte en politipatrulje i Haslev, og klokken 22.55 kontaktede politibetjentene en fyr, der netop havde smidt en taske fra sig i Vestergade. Han hidsede sig en del op og udgød en stribe ukvemsord over betjentene. Det var en 17-årig fyr fra byen, som blev sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen. Han står nu til en bøde på 750 kroner.

Kort efter så betjentene en mand samme sted, som havde en hvid elefanthue på, der skjulte hans ansigt. Betjentene bad ham fjerne huen, så han kunne identificeres, men det afviste han med den begrundelse, at han frøs om næsen. Det var dog ikke begrundelse nok, så han blev sigtet for overtrædelse af straffelovens bestemmelser om maskering.


5 sigtet for overtrædelse af forsamlingsforbud

Natten til søndag klokken 0.33 blev der holdt fest i lejede lokaler på en adresse på Jernbanegade i Haslev, hvor der var en del flere deltagere end ti personer. Derfor stoppede politiet festen. I den forbindelse blev fem yngre mænd sigtet efter overtrædelse af bekendtgørelsen om forsamlingsforbud. De blev også anholdt og sigtet efter ordensbekendtgørelsen, da de blev ved med at komme tilbage til stedet og ikke ville ikke efterkomme det, politiet sagde til den.


© Copyright 2020 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Klar til åbning af fodklinik i Rønnede
- Grafiker udstiller i Rollosalen
- Værktøj, søm og skruer spredt på flere veje
- Hylleholt Familiehus åbner
- Klar til første søndag i advent
- Ny udstiller i Galleri Troika
- Haslev Bios forpagter stopper på søndag
- Krea Deluxe blev Årets virksomhed 2020
- Royal Unibrew indgår millionaftale med Tivoli
- Fri som fuglen
- Klezmerduo spiller til adventskoncert
- Borger- og erhvervsforeninger i kamp for Østbanen
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst