Kig ind til Røde Kors og søg om julehjælp

Onsdag 4. november 2020 kl. 10:33

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Kig ind til Røde Kors og søg om julehjælp
Nu kan du søge om julehjælp fra Røde Kors. Arkivfoto af Karen Spring ved tidligere uddeling af julehjælp

Røde Kors i Faxe skal igen have julehjælpsskemaerne lagt frem i butikken. Røde Kors tilbyder borgere, som er bosiddende i de gamle Faxe-Rønnede kommuner, mulighed for at søge julehjælp.

- Vi ved at der i år er rigtig mange som har behov for julehjælpen, fordi der er mange der har dårlig økonomi grundet corona, fortæller Karen Spring, formand for Faxe Røde Kors.

Dem som der især vil blive sat fokus på, er enlige mødre og fædre med hjemmeboende børn. I år sætter Røde Kors også fokus på familier der er i knibe. Det kan f.eks. være grundet sygdom, for at de også kan få en glædelig jul.

På ansøgningsskemaet beder Røde Kors folk om, at skrive tydeligt. Man skal fortælle hvad man får af penge til ens børn, men også f.eks. friplads til institution.

- Da vi ved at der er mange som uddeler julehjælp i forskellige former, skal man meddele, hvis man søger hjælp andre steder. Vi vil gerne undgå, at der er nogen som søger flere steder, da vi gerne vil dele julehjælp ud til dem der virkelig er trængende. Der har været tendens til at folk søger mange steder, så de derfor får flere gange julehjælp, udtaler Karen Spring, formand for Faxe Røde Kors.

Man kan allerede hente et ansøgningsskema i Røde Kors butikken i Faxe, men man får først besked omkring hjælp osv. i slutningen af uge 50.

Af Jasmin Svendsgaard Larsen, praktikant, Rolloskolen

© Copyright 2021 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Sommersang på Møllegården vender tilbage
- Det drypper godt til træskulpturen
- Haslev Tennisklub melder om succes på Tennissportens Dag
- Familie og Samfund genåbner lige udenfor kommunegrænsen
- Nu er der isvogn ved Faxe Vandrerhjem
- Fællessang Karise - Maria B. Høyer synger for
- Paraplyen går rent...
- Roklubben Viking hejste standeren i stilhed
- Danmark Rundt i stedet for en cykeltur til Paris
- Fodhuset - ny klinik i Faxe Sundhedscenter
- Faxe Tennisklub fik flere nye medlemmer
- Grønt image blegner i Karise