OptikGalleriet åbner den nye butik næste torsdag

Torsdag 29. oktober 2020 kl. 09:32

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

OptikGalleriet åbner den nye butik næste torsdag
Brian Kristiansen i fuld gang med at indrette den nye OptikGalleriet. Foto: Torkild Svane Kraft

faxe: Torsdag den 5. november kl. 10.00 slår OptikGalleriet dørene op til deres nye butik på Torvegade 20 - det var der Nipgård Sko lå i mange år.

I øjeblikket arbejder håndværkere - og indehaverne Brian og Katja Kristiansen - på højtryk for at få det hele klart til åbningen. I skrivende stund ser det lidt kaotisk ud, men Biran forsikrer, at alt bliver klart til torsdag den 5. oktober.

Den nye butik er lidt større end den nuværende, men den syner meget større, da lokalerne er mere hensigtsmæssigt udformet. Når man kommer ind ad døren vil smykker og ure være lige frem, mens brilleafdelingen kommer til at ligge til venstre - altsammen med meget mere plads til at vise varerne.

Der kommer et nyt stort prøverum - altså det rum hvor ens syn bliver undersøgt. Og det bliver med det nyeste nye udstyr, fortæller Biran Kristiansen. Udstyr der kun findes ét andet sted i kongeriget.

Brian fortæller at dette udstyr kan måle i 0,01 dioptrier, mens det nuværende kan måle i 0,25 - altså et meget mere effektivt udstyr der nu komme i OptikGalleriet.

Der kommer også nyt udstyr til måling af øjets overflade og til linseanalyse, som blandt andet kan afsløre grå stær. Det er øjenlæger der analyserer disse undersøgelser - og altså ikke medarbejderne i OptikGalleriet.

Ud over butikken og prøverummet får OptikGalleriet også et reparationsrum og et værksted, og der bliver et lille ventehjørne, hvor der altid er kaffe på kanden.

Samtidig med indvielsen af den nye butik, fejrer OptikGalleriet også 20 års fødselsdag - altsammen noget der kommer kunderne tilgode med halv pris på brilleglas, 20% rabat på smykker og 15% rabat på ure.

Den 1. november starter der en ny optiker i butikken - Ann Louise Bork, der blandt andet har arbejdet i Thiele.

Af Torkild Svane Kraft


© Copyright 2020 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Spejdere sælger juletræer
- Spejderne sælger juletræer
- Så fik museet et navn: Kulturmuseum Øst
- Haslev: Allerede et kvarter før klokken slog 12, var der 15-20 mennesker i kø, med behørig corona-afstand, da Folkekirkens Nødhjælp åbnede sin ny
- Besøgstjenesten har akut brug for din hjælp...
- Noah fra Orup på vej til tops i motorsporten
- Tomas Zawadzki sætter gang i julestemningen
- Kunst hjælper i K/G-landet
- Så blev alle hundene fotograferet i dyreklinikken
- kaffe, hygge og lagkag
- To nye med sort bælte
- Julekoncert med operasanger
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst