Uden kørekort – og nu uden bil

Onsdag 21. oktober 2020 kl. 10:05

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Uden kørekort – og nu uden bil
Sådan gik det en bilist i Haslev i går morges - og om eftermiddagen kunne en passager i en bil ikke opføre sig ordentligt, og så blev han anholdt.


Tirsdag klokken 7.43 standsede politiet en 34-årig mand fra Haslev på Ringstedvej i Haslev. Den 34-årige viste sig ikke have noget kørekort, og han blev derfor sigtet for kørsel uden førerret. Imidlertid var den 34-årig blevet standset to gange tidligere og sigtet for at køre uden førerret, så hans bil blev beslaglagt på stedet.


Råbte op efter at have kørt uden kørekort

Politiet standsede tirsdag klokken 14.22 en bilist på Vestre Ringvej i Haslev. Det var en 49-årig mand, som ikke havde noget kørekort, og han blev derfor sigtet for kørsel uden førerret. En passager i bilen – en 24-årig mand fra Køge – blev vred over politiets indblanding i kørslen, og han råbte op og smed bilnøglerne væk.

For at få ro på stedet blev den 24-årige anholdt klokken 14.25 og sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen, men han faldt hurtigt til ro og blev løsladt kort efter. Han kan nu vente en bøde for overtrædelsen.


© Copyright 2020 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Spejdere sælger juletræer
- Spejderne sælger juletræer
- Så fik museet et navn: Kulturmuseum Øst
- Haslev: Allerede et kvarter før klokken slog 12, var der 15-20 mennesker i kø, med behørig corona-afstand, da Folkekirkens Nødhjælp åbnede sin ny
- Besøgstjenesten har akut brug for din hjælp...
- Noah fra Orup på vej til tops i motorsporten
- Tomas Zawadzki sætter gang i julestemningen
- Kunst hjælper i K/G-landet
- Så blev alle hundene fotograferet i dyreklinikken
- kaffe, hygge og lagkag
- To nye med sort bælte
- Julekoncert med operasanger
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst