Vi glæder os til at åbne i Haslev

Onsdag 21. oktober 2020 kl. 11:45

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Vi glæder os til at åbne i Haslev
Mathias Pedersen (tv.) og Mogens Hansen glæder sig til at åbne boligbutikken i Haslev. Foto: Peer Rasmussen

RealMæglerne får boligbutik i Jernbanegade 18A.

Haslev: De fleste haslevitter vil nok have bemærket, at håndværkerne i er i fuld gang med at renovere lokalerne i Jernbanegade 18A, og det sker, fordi boligkæden RealMæglerne får nyt, lokalt kontor i bygningen.'

Det er indehaver af RealMæglerne i Næstved og Faxe, Mogens Hansen, der nu føjer endnu en boligbutik til forretningen.

Daglig leder i forretningen i Haslev bliver Marc Rehder, som er født, opvokset og er bosat i byen.

Marc Rehder er færdiguddannet som ejendomsmægler i slutningen af foråret 2021 og derfor er det Mathias Pedersen, som er ansvarlig ejendomsmægler for butikken i Haslev.

- For mig giver det god mening, at jeg nu får boligbutik i Haslev. Geografisk og forretningsmæssigt passer den godt sammen med butikkerne i Næstved og Faxe. Nu dækker vi hele denne del af Sydsjælland. Boligmarkedet har det godt i øjeblikket, og der er også vækst her i Haslevområdet. Vi kender jo området fuldstændigt i forvejen, så jeg forventer, at vi hurtigt får etableret os her i Haslev, fortæller Mogens Hansen.

- Jeg tror på fremtiden her i området, og hvis vi skal kigge fem år frem, tror jeg på, at vi har en butik, som er velkonsolideret og velfunderet, tilføjer han.

Mogens Hansen har i et godt stykke tid haft planer og tanker om at udvide forretningen til Haslev, og han er meget tilfreds med, at det nu er lykkedes.

- Udvidelsen af min forretning skete i første omgang, da vi købte Johan Vives butik i Faxe den 1. oktober 2018. Siden den dag har forretningen været i god vækst. Nu har jeg så føjet Haslev til forretningen, og det bliver sådan, at der vil være fire mand tilknyttet butikken i Haslev. Nogle af os vil selvfølgelig kunne arbejde hjemmefra, og vi kan flytte lidt rundt på personalet, så kunderne vil få en god service, fortæller Mogens Hansen.

- Vi har ansat en ekstra konsult, Louise Sandner, som er uddannet ejendomsmægler, og hende vil borgerne og kunderne også kunne møde i butikken i Haslev. Marc Rehder er dygtig og vil komme til at stå for det daglige i Haslev, men jeg vil også være her indimellem, tilføjer Mathias Pedersen.

Når RealMæglerne åbner butikken i Haslev søndag den 1. november klokken 10, vil der ikke være en decideret reception, men folk er velkommen til at kigge indenfor og sige goddag.

Denne dag er der åbent til klokken 14.
Derefter vil butikken vil have åbent mandag-fredag fra klokken 10-16 samt lørdage og søndage efter aftale.

Udenfor de faste åbningstider vil personalet køre rundt i området til de forskellige kunder og opgaver.

- Som ejendomsmægler vil vi gerne skille os ud for at yde en ekstra god kundeservice. Jeg synes, at vi har nogle produkter, de andre ejendomsmæglere ikke har, nemlig „Inspire” og RealSyn”. „Inspire” er et inspirationskatalog, hvor man kan indrette den ønskede bolig og RealSyn er et produkt, hvor man kort fortalt kan kigge på, hvad de enkelte punkter i tilstandsrapporten betyder, fortæller Mathias Pedersen.

- Vi glæder os meget til at åbne i Haslev. Det bliver en flot butik i en bygning, som bliver ført tilbage til den pæne stil, den havde en gang, tilføjer Mogens Hansen.
Af Peer Rasmussen

© Copyright 2020 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Spejdere sælger juletræer
- Spejderne sælger juletræer
- Så fik museet et navn: Kulturmuseum Øst
- Haslev: Allerede et kvarter før klokken slog 12, var der 15-20 mennesker i kø, med behørig corona-afstand, da Folkekirkens Nødhjælp åbnede sin ny
- Besøgstjenesten har akut brug for din hjælp...
- Noah fra Orup på vej til tops i motorsporten
- Tomas Zawadzki sætter gang i julestemningen
- Kunst hjælper i K/G-landet
- Så blev alle hundene fotograferet i dyreklinikken
- kaffe, hygge og lagkag
- To nye med sort bælte
- Julekoncert med operasanger
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst