Intimkoncert i Permatopia

Tirsdag 20. oktober 2020 kl. 13:34

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Intimkoncert i Permatopia
Rafaell Altino

Karise: Søndag den 25. oktober klokken 15.00 er der igen en koncert hjemme hos Bjørn Hernes i Permatopia 77 i Karise. Det er den tredje koncert i Intimkoncert-serien af fire koncerter, med bratschisten Rafaell Altino.

Programmet er gammel og ny musik - et værk af Johann Sebastian Bach, og værker af nyere dato; vildt, smukt og voldsomt. Rafaell spiller på et instrument fra omkring år 1700, som han låner af Odense Symfoniorkesters instrumentfond.

Rafaell Altino begyndte sine musikalske studier i sit hjemland Brasilien. Som 17-år flyttede han til USA. Han har en bachelorgrad fra New England Conservatory of Music i Boston og en kandidatgrad fra Juilliard Schoolof Music i New York.

Hans kammermusiksamarbejder omfatter mange anerkendte kunstnere på verdensplan. Rafaell har en forkærlighed for ny klassisk musik. I februar 2019 udgav han en cd med nykomponeret musik for bratschen - en cd, der indløst ham ikke mindre end 6 hjerter i Politikens anmeldelse og nominering til P2 pris 2020.

Klassisk musik, ny og gammel, smukt og vildt. Fysisk musik, så tæt på, at den er lige til at gribe fat i, som Bjørn Hernes udtrykker det. Efter koncerten samtaler komponist Peter Bruun med Rafaell.

Du tilmelder sig koncerten via mail: kontakt@bjoernhernes.dk. Der tages et mindre beløb for billetten.

Koncerterne finansieres med støtte fra Solist-foreningen af 1921 og Faxe Kommune. Idé og produktion: Bjørn Hernes, foreningen LYSBRUD.

© Copyright 2020 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Spejderne sælger juletræer
- Så fik museet et navn: Kulturmuseum Øst
- Haslev: Allerede et kvarter før klokken slog 12, var der 15-20 mennesker i kø, med behørig corona-afstand, da Folkekirkens Nødhjælp åbnede sin ny
- Besøgstjenesten har akut brug for din hjælp...
- Noah fra Orup på vej til tops i motorsporten
- Tomas Zawadzki sætter gang i julestemningen
- Kunst hjælper i K/G-landet
- Så blev alle hundene fotograferet i dyreklinikken
- kaffe, hygge og lagkag
- To nye med sort bælte
- Julekoncert med operasanger
- Det grønne flag i flagstangen
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst