Anette siger farvel til Shell efter 18 år

Onsdag 14. oktober 2020 kl. 09:12

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Anette siger farvel til Shell efter 18 år
Efter 18 år siger Anette farvel til Shell i Rønnede. Foto: Torkild Svane Kraft

Rønnede: Efter nøjagtig 18 år har Anette Christensen besluttet at stoppe som forpagter af Shell på Vordingborgvej i Rønnede.

Det betyder at hun midt i november går ud af butikken for allersidste gang. Ikke en nem beslutning, men skal jeg nå at prøve noget andet, så skal det være nu, siger Anette til avisen. Og hun fortæller at hun har et par muligheder for fremtidig beskæftigelse på hånden.

Omkring 12 timer hver eneste dag har hun været på tanken - og så er der jo alt det andet ved siden af når man er selvstændig, så det er rigtig mange timer hun har brugt på arbejdet, så selv om det vil være vemodigt at lukke, så glæder hun sig også.

- Der er så meget jeg nu kan få bedre tid til - ikke mindst mine børnebørn, siger Anette. Men jeg er nu alligevel sikker på at jeg vil komme til at savne kunderne. Mange har jeg jo kendt gennem alle årene.

Og så er der også lige en anden ting, der ærgrer Anette - og det er at hun ikke kan være med den positive udvikling området er inde i.

- Med Skovtårnet og Holmegård, og de planer der er for Jomfruens Egede, så går egnen en lys fremtid i møde rent turistmæssigt. Det ville jeg gerne have været med til, siger Anette Christensen, og tilføjer at hun har oplevet en stor fremgang i antallet af turister, der besøger tanken.

Det er også Anette der forpagter autoværkstedet, som Johnny Sørensen har stået for - og han har besluttet at gå på efterløn ved udgangen af oktober måned, hvorfor værkstedet lukker.

Af Torkild Svane Kraft

© Copyright 2020 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Online hundetræning er en kæmpe succes
- Gym & Fitness træder ud af Karise Idræts Forening
- Præcisering
- Lokale unge spiller koncert
- Den Gerrige indleder teatersæsonen i Haslev
- Sang og en snak med Georg Metz
- Vi glæder os til at åbne i Haslev
- Don’t feel Bad - kom til ungdomsgudstjeneste
- Hvordan lyder liv...?
- I gadelygtens skær - vandretur med Hjerteforeningen
- Uden kørekort – og nu uden bil
- Fæstningsværket ved Strandegård - Skansen
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst