Så var der igen nyt tøj fra Rema 1000 til FLI-drengene

Tirsdag 13. oktober 2020 kl. 09:34

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Så var der igen nyt tøj fra Rema 1000 til FLI-drengene
U11-drengene i det nye tøj. Til venstre træner Lars Villumsen og til højre Claus Nielsen fra Rema 1000 i Rønnede. Foto: Torkild Svane Kraft

Faxe Ladeplads: Regnen stod ned i stænger, og blæsten var ved at vælte drengene omkuld - men det betød ikke noget, for når man skal spille fodbold så møder man op. I hvert fald når man spiller på Faxe Ladeplads Idrætsforenings U11 hold.

Holdet er lidt specielt for de har alle spillet sammen siden de startede til fodbold da de kun var 4-5 år gamle. Nu er de lige under 11 år, og de kommer ikke kun fra Faxe Ladeplads. På holdet er der også spillere fra Rønnede, Faxe, Orup, Karise og tæt på Rødvig.

Tilmed har holdet haft den samme træner i alle årene, nemlig Lars K. Villumsen - og samme sponsor i næsten lige så mange år - Rema 1000 i Rønnede, og da avisen kiggede forbi, havde de netop igen fået nyt tøj - trøjer og bukser - og i sidste sæson fik de træningsdragter.

Claus Nielsen, indehaver af Rema 1000 i Rønnede fortæller at han har mange kunder fra Faxe Ladeplads, og ved at sponsere U11 holdet, giver han lidt tilbage til byen.

Drengene har træner hver tirsdag og torsdag her i sommerhalvåret, men skifter nu til indendørs træning i Hylleholthallen hver mandag fra kl. 18.15 til 19.30 - og Lars Villumsen fortæller, at der er plads til flere - så kom bare og se hvad der sker.

Af Torkild Svane Kraft

© Copyright 2020 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Online hundetræning er en kæmpe succes
- Gym & Fitness træder ud af Karise Idræts Forening
- Præcisering
- Lokale unge spiller koncert
- Den Gerrige indleder teatersæsonen i Haslev
- Sang og en snak med Georg Metz
- Vi glæder os til at åbne i Haslev
- Don’t feel Bad - kom til ungdomsgudstjeneste
- Hvordan lyder liv...?
- I gadelygtens skær - vandretur med Hjerteforeningen
- Uden kørekort – og nu uden bil
- Fæstningsværket ved Strandegård - Skansen
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst