AFLYST Gå ikke alene - mød andre med prostatakræft AFLYST

Fredag 23. oktober 2020 kl. 13:33

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

AFLYST Gå ikke alene - mød andre med prostatakræft AFLYST
Svend Erik Bodi - fotograf: haslefoto.dk
PGA. NYE CORONA-RESTRIKTIONER ER ARRANGEMENTET AFLYST
Prostatakræftforeningen Propa inviterer kræftramte mænd og deres pårørende til møde i Faxe Sundhedscenter mandag den 9. november.

Prostatakræft er den hyppigste kræftform hos mænd. Årsagen til prostatakræft kendes ikke, men faktisk får hver sjette mand konstateret prostatakræft i løbet af deres liv.

Alligevel er det en af de kræftformer, vi taler mindst om - måske fordi den kan ramme med så ømtålelige bivirkninger som impotens, inkontinens og andre fysiske følger, der alle svækker vores begreb om mandighed. Emner, man helst ikke taler højt om.

Godt 38.200 danske mænd lever med prostatakræft. Hvert år kommer knap 5.000 nye til. Risikoen for at udvikle prostatakræft stiger med alderen, og med flere ældre vil få prostatakræft, og flere vil dø af prostatakræft.

- Det kan være svært at gå alene med problemerne - og det er svært at være pårørende, så lad os mødes og få en snak om prostata, siger Svend Erik Bodi fra Propa.

Mandag den 9. november kan du mødes med repræsentanter for Propa og andre med prostatakræft og udveksle erfaringer og få viden om, hvor du kan få hjælp til at løse problemerne.

Mødes afholdes i Faxe Sundhedscenter, Præstøvej 78, Faxe. Lokale: Ll. Linde kl. 19.00 til 21.00. Proba giver en kop kaffe.

Tilmelding til Poul Hagen mail: poulbhagen@gmail.com eller tlf. 2048 1801 eller Svend Erik Bodi mail: sbodi@outlook.dk eller tlf. 2464 1139.

© Copyright 2020 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Spejdere sælger juletræer
- Spejderne sælger juletræer
- Så fik museet et navn: Kulturmuseum Øst
- Haslev: Allerede et kvarter før klokken slog 12, var der 15-20 mennesker i kø, med behørig corona-afstand, da Folkekirkens Nødhjælp åbnede sin ny
- Besøgstjenesten har akut brug for din hjælp...
- Noah fra Orup på vej til tops i motorsporten
- Tomas Zawadzki sætter gang i julestemningen
- Kunst hjælper i K/G-landet
- Så blev alle hundene fotograferet i dyreklinikken
- kaffe, hygge og lagkag
- To nye med sort bælte
- Julekoncert med operasanger
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst