Jacob er avisens nye chef

Fredag 2. oktober 2020 kl. 13:12

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Jacob er avisens nye chef
Jacob Ekstrøm foran Haslev-Faxe Postens kontor på Jernbanegade 14 i Haslev

Haslev-Faxe Posten: Fra 1. oktober er Jacob Ekstrøm ansat som bladchef på Haslev-Faxe Posten. Jacob er 48 år gammel og har hele sit liv boet i Køge.

Jacob Ekstrøm har to piger - Ida på 18 og Sofie på 19 år. De går begge på Køge Handelsskole. Ida i 2.G på innovationslinjen og Sofie i 3.G på International Business College.

Efter endt skolegang gik Jacob på handelsskolen i Køge, hvorefter han var soldat i Næstved og startede herefter uddannelsen som salgsassistent i en herretøjsforretning i Køge.

For 22 år siden blev Jacob ansat på Lørdagsavisen som annoncekonsulent og avancerede hurtigt til annoncechef. Herefter var han med til at starte Erhvervsavisen Sjælland, som var ejet af Politiken. Her var han bladchef i otte år.
Da denne avis blev købt af Sjællandske Medier, blev Jacob fyret, og startede herefter som ejendomsmægler i en kort periode, hvorefter han blev han ansat i Bella Centeret som Sales Manager.

I foråret blev hele verden ramt af Corona, og det gik blandt andet hårdt ud over Bella Centeret, Mange blev fyret - også Jacob, der efter tre dages ledighed blev ansat i Odense Congress Center.

Her arbejdede han i to måneder inden der var en der prikkede ham på skulderen, og foreslog at han søgte stillingen som bladchef på Haslev-Faxe Posten - så nu er han her på avisen.

I fritiden spiller Jacob Ekstrøm golf, badminton og padel, og herudover interesserer han sig meget for vin, kultur, rejser og musik. Han var med til at starte Køge festuge, og sidder i bestyrelsen for Musikforeningen Bygningen i Køge.

Jacob Ekstrøm glæder sig til at lære Haslev-Faxe Postens kunder at kende - og netop den langvarige kontakt, og et godt samarbejde med avisens annoncører, er noget af det han lægger stor vægt på.

Af Torkild Svane Kraft

© Copyright 2021 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Glæde over ny kunststofbane
- Redningsbåden rykkede ud på Faxe Bugt
- HeroldWolterHerold sørger igen for strandstole
- Emma blev den første HF-student i Faxe
- Formel 4 mesterskab: Noah på podiet i Spanien
- Kandidater er klar
- Tanja Larsson er båltaler i Freerslev
- Tak for invitationen
- Carsten Niss finder nye arter i Faxe Kalkbrud
- Billedkunstner og forfatter udgiver digtsamling
- Blåbæk Mølle fik nye vinger i fredags
- En million til oplevelser for udsatte og ældre
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst