Hej seniormand - du skulle måske lige læse det her...

Onsdag 16. september 2020 kl. 09:12

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Hej seniormand - du skulle måske lige læse det her...
Ta’ en snak med Lotte hvis du vil være med i Mandegruppen - Tour de Faxe
Mandegruppe - Tour de Faxe: Nu skal der gøres noget for voksne mænd bosat i Faxe Kommune. Deres sundhedstilstand og livskvalitet skal højnes.

Det fortæller Lotte Rostoft, der er pårørendevejleder i Faxe Kommune, men samtidig er en af hendes opgaver også at gøre noget godt for ensomme borgere, herunder mandlige seniorer.

Ensomme mænd er i risikogruppen for dårligt helbred, da de sjældnere end kvinder går til lægen eller opdager sygdomme i god tid. I øvrigt føler mænd sig ofte mere ensomme, da de generelt har mindre kontakt til f.eks. familie, venner eller naboer.
Faxe Kommune vil gerne styrke mændenes sundhedstilstand og hjælpe med at højne livskvaliteten.

- Vi vil gerne gøre det ved at skabe nye fællesskaber og netværk for at forebygge og/eller afhjælpe ensomhed, fortæller Lotte Rostoft. Vi starter en mandegruppe, som vi kalder Mandegruppe- Tour de Faxe.

Gruppen er kun for mænd, nærmere bestemt for mandlige seniorer, som savner at mødes med andre mænd til godt selskab og sjove aktiviteter.

Gruppen mødes både ude og inde og deltagerne har selv indflydelse på aktiviteterne. Dvs. at de to første gange er planlagt og man mødes begge gange i naturen til spændende aktiviteter og hyggeligt samvær.

Deltagerne er med til at bestemme, hvad man skal lave de efterfølgende gange, men Lotte har selvfølgelig en masse spændende forslag.

Mandegruppen - Tour de Faxe mødes første gang torsdag den 8. oktober fra klokken 10-12. Deltagelse kræver tilmelding og pladser tildeles efter først til mølle.

Hvis du vil være med i mandegruppen, er nysgerrig og vil høre mere, skal du kontakte Lotte Rostoft fra Sundhedsfremme på telefon 5620 3381. Du kan enten ringe eller sende en SMS.

© Copyright 2020 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Bog om Veteranbussen præsenteres
- Racercyklerne sættes væk - mtb’erne støves af
- Bliv indsamler for Røde Kors i hele kommunen
- Kulturnatten aflyst - men et par ting gennemføres i kirken
- International musikudgivelse fejres i Faxe Ladeplads
- Hovmod i Freerslev Kirke
- Pop-up Opera i Faxe, Haslev og på Stevns
- Kunsten at leve med demens
- Svømning for gravide og forældre med babyer
- Permatopias store sal Loen åbner med top-jazz
- Fruervangs Blomstermark flottere end nogensinde
- Nyt liv i Gitterly i Haslev
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst