Brugsen i Faxe Ladeplads sagde tak for hjælpen

Onsdag 9. september 2020 kl. 10:02

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Brugsen i Faxe Ladeplads sagde tak for hjælpen
Det var ikke alle vareudbringerne der kunne møde op fredag, men her ses fra venstre: uddeler Kenneth Beenfeldt, Susanne Jacobsen, yvonne Sørensen, Hanne Leholt, Inger Andersen, Tanja Larsson og Marianne Bøyesen

Faxe Ladeplads: Da Corona-pandemien for alvor ramte Danmark, og alt lukkede ned, fik mange ældre og syge et stort problem. Hvordan skulle de handle ind, når det blev anbefalet at man skulle holde sig hjemme?

Vi skal da hjælpe hinanden, mente Tanja Larsson, der bor ved Faxe Ladeplads, og sidder i Folketinget for Socialdemokratiet. Hun tog kontakt til uddeler Kenneth Beenfeldt i SuperBrugsen, og han var helt med på at hjælpe.

Nu kunne han jo ikke ansætte en masse mennesker til at køre varer ud, men til gengæld lovede han at brugsens medarbejdere ville pakke de ting ældre og syge bestilte, og stille dem klar, så frivillige kunne bringe varerne ud.

Tanja Larsson spurgte derfor på en lokal facebook-side, om der var nogle der ville hjælpe med at køre varer ud. Ikke mindre end 14 meldte sig, og de bragte så varer ud til en stor kreds af borgere i Faxe Ladeplads og omegn.

De havde alle nogle rigtig gode oplevelser, og selv om man ikke måtte gå ind med varerne - man skulle jo undgå smitte - så var der altid tid til en hyggesnak i døråbningen eller gennem vinduet - på behørig afstand, naturligvis.

Ordningen fungerede i mere end tre måneder, men er nu lukket ned igen.

Uddeler Kenneth Beenfeldt syntes de mange frivillige burde have en tak for deres indsats, så han inviterede alle til Brugsen fredag ved middagstid, og overrakte dem en buket blomster og tre flasker vin.

Tanja Larsson syntes også det var på sin plads at rose SuperBrugsen fordi de ville være med til ordningen - så på vegne af alle medarbejdere, modtog Kennet Beenfeldt klapsalver fra „vareuddelerne”.

Af Torkild Svane Kraft


© Copyright 2020 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Racercyklerne sættes væk - mtb’erne støves af
- Bliv indsamler for Røde Kors i hele kommunen
- Kulturnatten aflyst - men et par ting gennemføres i kirken
- International musikudgivelse fejres i Faxe Ladeplads
- Hovmod i Freerslev Kirke
- Pop-up Opera i Faxe, Haslev og på Stevns
- Kunsten at leve med demens
- Svømning for gravide og forældre med babyer
- Permatopias store sal Loen åbner med top-jazz
- Fruervangs Blomstermark flottere end nogensinde
- Nyt liv i Gitterly i Haslev
- Stor jubilæumskoncert i Haslev på søndag
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst