De grønne Pigespejdere inviterer til Naturens Dag

Tirsdag 8. september 2020 kl. 13:56

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

De grønne Pigespejdere inviterer til Naturens Dag
Haslev: Pigespejderne vil give flere børn våde hænder og mudder i ansigtet til Naturens dag den 13. september på Skovbrynet.

Frisk luft og fællesskab er på programmet, når De grønne pigespejdere i Haslev inviterer alle med til en plaskvåd eftermiddag, hvor man skal undersøge og lege med vand. Alle børn og voksne er velkommen til en sjov aktivitetsdag for hele familien på Naturens dag.

Frys din egen is, lav en vandvulkan og fisk efter havets dyr fra en rutsjebane. Det er nogle af de ting, De grønne pigespejdere i Haslev inviterer til, når de søndag den 13. september kl. 11-13 holder åbent hus i forbindelse med Naturens dag. For børnene skal have flere oplevelser i naturen, hvis det står til De grønne pigespejdere.

- Det kan noget helt særligt, når vi er i naturen. Vi har uforudsigeligheden i vejret, som får os til at tænke i alternative løsninger, vi mærker vinden i håret, vi snuser og smager. På samme tid pirrer det vores kreativitet og nysgerrighed, fordi der ikke er faste rammer eller en bestemt måde vi skal være på, fortæller Lea der er spejderleder hos De grønne pigespejdere i Haslev.

På dagen vil deltagerne blive mødt af både erfarne spejderledere og unge pigespejdere, der har forberedt et spejderløb til fire verdenshjørner, hvor pigerne skal undersøge, eksperimentere og lege med vand. Deltagerne får også mulighed for at træne deres mod, når de skal smage på madvarer med bind for øjnene.

- Det er selvfølgelig en sjov aktivitet, men vi gør det også fordi vi vil vise pigerne, at hvis man vover pelsen en smule kan det give fantastiske oplevelser, siger Kamilla, der også er spejderleder i gruppen.

Snus til spejderlivet

Som pigespejder finder du hurtigt ud af, at man kan være ude i al slags vejr, så længe man er ordentligt klædt på. Men du får også venskaber for livet, færdigheder i friluftsliv og får i det hele taget lov til at prøve kræfter med en masse sjove og anderledes aktiviteter.

- Vi håber, at vi med dagen kan vise nye piger, hvad det egentlig går ud på at være pigespejder. Og som spejder, så er vi altså mere til action end flotte ord, derfor vil vi hundrede gange hellere vise, hvad vi laver end holde et foredrag om det, siger Kamilla med et glimt i øjet.

Nye pigespejdere er altid velkomne. Kontakt Kirsten Mostrup på 40135995 eller kirsten@mostrup.name eller læs mere om De grønne pigespejdere på www.pigespejder.dk

© Copyright 2020 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Bliv indsamler for Røde Kors i hele kommunen
- Kulturnatten aflyst - men et par ting gennemføres i kirken
- International musikudgivelse fejres i Faxe Ladeplads
- Hovmod i Freerslev Kirke
- Pop-up Opera i Faxe, Haslev og på Stevns
- Kunsten at leve med demens
- Svømning for gravide og forældre med babyer
- Permatopias store sal Loen åbner med top-jazz
- Fruervangs Blomstermark flottere end nogensinde
- Nyt liv i Gitterly i Haslev
- Stor jubilæumskoncert i Haslev på søndag
- To nye medarbejdere i Fashion Care
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst