Kunsthåndværkermarked hos Veras Verden

Onsdag 2. september 2020 kl. 08:55

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Kunsthåndværkermarked hos Veras Verden
Veras Verden inviterer til kunsthåndværkermarked på Hesede Hovedgård

Kunsthåndværkermarked hos Veras Verden
Maleri af Bettina Holst - én af kunstnerne der kommer til Veras Verden på søndag
På søndag den 6. september kl. 11-16 afholder Veras Verden kunsthåndværkermarked, med arbejdende værksteder, foran butikken på Hesede Hovedgård.

Ni kunsthåndværkere vil vise deres arbejder frem, og flere af dem medbringer også deres værksted og redskaber, så de besøgende kan få et indblik i de arbejdsprocesser der er i fremstillingsprocessen. Hele dagen vil man derfor kunne opleve beslagsmedens arbejde med at lave hestesko, kunsten af flette pil og dreje i træ, og det detaljerede arbejde med at fremstille smykker, illustrationer og keramik.

De ni kunsthåndværkere spænder vidt i materialer og stilarter. De fleste kommer fra Faxe eller Stevns kommuner, og en enkelt fra København.

De ni kunsthåndværkere er: Mai Hvid Jørgensen, pileflet. Frank Sørensen, trædrejning. Birthe Liisberg Bruun Oxager, keramik. Katrine Hauerslev, illustrator. Charlotte Mannstaedt, smykker, boligtilbehør og kunstobjekter. Morten Dyrsø, keramik. Bettina Holst, maleri og tekstil. Mads Piepenbrink, beslagsmed (danske mester 2016) og Lisbeth Svendsen, smykker.

Udover muligheden for at se og købe det smukke kunsthåndværk vil der være mulighed for at få en snak med de enkelte kunsthåndværkere om deres produkter. Flere af kunsthåndværkere holder løbende kurser i deres kunnen, så skulle man få interesse i at prøve håndværket med egne hænder, vil det helt sikkert være muligt at blive skrevet op til fremtidige kurser.

- Vi har i vores lokalområde nogle fantastisk dygtige kunsthåndværkere og med dette kunsthåndværkermarked giver vi dem et udstillingsvindue for turister såvel som lokale, siger Nicolaj Lund Jensen, Veras Verden, som med dette marked håber på, at det er starten på en ny tradition som med årene kan vokse sig større, da interessen for at deltage har været stor.

Kunsthåndværkermarkedet foregår på pladsen foran den gamle forvalterbolig på Hesede Hovedgård. Der er naturligvis også åbent i Veras Verden samt butikkens galleri på 1. salen „Helt Lokalt”.

De to naboer til Veras Verden, kafferisteriet KaffeLaug og fashion/outdoor butikken Akeleje holder ligeledes åbent.

© Copyright 2020 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Haslevs jubilæumsfest 4. oktober gennemføres ikke
- Faxe Ladeplads Idrætsforening modtager 310.000 kr. fra Nordea
- 189 km/t på Vordingborgvej
- Kom direkte ind fra gaden og bliv døbt...
- Rundtur i Haslev med telefon og QR-koder
- Når bibelen er bedst
- Nej til skattenedsættelse
- Høstgudstjeneste i Teestrup - og fest på Troelstrupgård
- Tag med på vandretur i Kalkens Rige
- Nedlukning var ikke skidt for alle
- Bankoaften til fordel for Café Paraplyen
- Foredrag om fremtiden med covid-19
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst