Gabriel og Kristian udtaget til landsholdet - se video

Onsdag 2. september 2020 kl. 09:00

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Gabriel og Kristian udtaget til landsholdet - se video
Kristian Madsen (tv) og Gabriel Schweitz er klar til at køre for landsholdet

Gabriel og Kristian udtaget til landsholdet - se video
Kristian Madsen (tv) og Gabriel Schweitz
Haslev: Kristian Madsen og Gabriel Schweitz fra Haslev Skaterhal er udtaget til landsholdet i Scoot - løbehjul - af Rullesport Danmark.

Kristian kvalificerede sig til landsholdet ved at blive nr. 7 ved Danmarksmesterskabet, mens Gabriel blev udtaget til den 27 mand store trup, efter en udtagelsesturnering.

ARTIKLEN FORTSÆTTER UNDER VIDEOEN


19 årige Kristian Madsen, der bor i Haslev, er ikke kommet sovende til landsholdet. Han træner flere timer hver eneste dag - og ofte fra kl. 22 til midnat, hvor han har skaterhallen for sig selv - og så er han også træner i klubben, så stort set hele hans liv handler om rullesport, men til februar kommer han nok til at drosle lidt ned, for her starter han på uddannelsen til pædagogisk assistent.
Garbriel, der er 18 år gammel, har boet i Haslev i mange år, men er nu flyttet til Køge hvor han går på EUC, og starter som tømrerlærling her i nærmeste fremtid.

Også han træner rigtig mange timer om ugen - i gennemsnit træner han hver anden dag.

Kristian og Gabriel Har trænet sammen siden 5. klasse

Kristian og Gabriel har gået i klasse sammen, og det var da de gik i 5. klasse, at de fik interesse for løbehjul. De så en video om de mange vilde tricks, og besluttede, at det skulle de da prøve - og så har de løbet på rulleskøjter lige siden.

De tricks de kan udføre er blevet vildere og vildere, og når man ser dem udføre deres tricks på banerne i Haslev Skaterhal, holder man vejret - for det ser noget halsbrækkende ud.

Og helt ufarligt er det da heller ikke. De har begge brækket nogle knogler i kroppen, siger de med et stort grin, men det er det hele værd, for de ønsker begge to at komme til at høre til blandt de allerbedste - og det må man jo sige er lykkedes, nu hvor de er udtaget til landsholdet.

Her i weekenden har Kristian og Gabriel været til landsholdssamling i Brande, og første officielle opgaver for landsholdet bliver i Tyskland.

Haslev Skaterhal har 110 medlemmer, og langt de fleste - næsten 100 - løber på løbehjul, mens resten har skateboard under fødderne. Men sidstnævnte vil klubben gerne gøre mere for, så mandage fra kl. 18, er skaterhallen forbeholdt skateboard.

Haslev Skaterhal ligger på Vestergade 17. Find klubben på facebook eller læs mere på skateparks.dk/skateparks/haslev-skaterhal/

Af Torkild Svane Kraft

© Copyright 2020 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Haslevs jubilæumsfest 4. oktober gennemføres ikke
- Faxe Ladeplads Idrætsforening modtager 310.000 kr. fra Nordea
- 189 km/t på Vordingborgvej
- Kom direkte ind fra gaden og bliv døbt...
- Rundtur i Haslev med telefon og QR-koder
- Når bibelen er bedst
- Nej til skattenedsættelse
- Høstgudstjeneste i Teestrup - og fest på Troelstrupgård
- Tag med på vandretur i Kalkens Rige
- Nedlukning var ikke skidt for alle
- Bankoaften til fordel for Café Paraplyen
- Foredrag om fremtiden med covid-19
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst