Mænds Mødesteder genåbner efter lang corona-pause

Torsdag 30. juli 2020 kl. 08:16

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Mænds Mødesteder genåbner efter lang corona-pause
Formand Torben Kastholm (tv) og næstformand Olav Egelund studerer den nye 3D-printer

Haslev: Siden midt i marts har Mænds Mødesteder på Houmandsvej 3 i Haslev været corona-lukket, men den 4. august vender man tilbage til normale tilstande - og det er der mange der glæder sig til.

Mænds Mødesteder findes flere steder rundt om i landet, og meningen med stederne er, at det skal være et samlingssted for mænd i alle aldre. Et sted hvor man kan samles om fælles interesser - et sted hvor man kan hygge sig sammen. Og det kan man helt bestemt i Haslev.

Det er medlemmerne selv der har istandsat og indrettet lokalerne på Houmandsvej, og her finder man et hyggeligt mødelokale, et lille køkken, et stort træværksted og et metalværksted. I begge værksteder er der flere drejebænke, så det er bare at slå sig løs.

I kælderen er der et svejseværksted, og her under corona-nedlukningen har nogle medlemmer arbejdet på at lave en udendørs petanquebane - for udendørs måtte man godt arbejde - i mindre hold. Det eneste der mangler på banen er grus.

Seneste investering er en 3D-printer - og sådan en kan bruges til utroligt mange sjove og nyttige ting. Et medlem har helt tjek på hvordan man arbejder med 3D-printere, så vil man prøve det, så skal man bare kigge indenfor.

Ud over de daglige ting i Mænds Mødesteder arranger man også fællesture - og næste tur går til Egeskov, mens et besøg på Holmegård Værk også indgår i planerne for den nærmeste fremtid.

- Vi vil nok også forsøge os med loppemarked på gårdspladsen, ligesom jeg synes det kunne være spændende at lave et veteranbiltræf, fortæller formanden Torben Kastholm.

Han understreger at alle mænd er velkomne i Mænds Mødesteder. Også dem der ikke vil arbejde på maskinerne. Vil man bare komme for at drikke en kop kaffe, og sludre - eller måske spille kort, så er man også velkomne.

- Vi kunne også godt ønske os nogle lidt yngre mænd i klubben, så det ikke kun er os gamle der kommer her, siger Torben Kastholm. Så derfor vil vi fremover også holde åbent onsdage og torsdage fra kl. 18.30 til 21.30. Og ellers er der åbent tirsdage, onsdage og fredage kl. 10 til 15.

Det koster 2 x 500 kr. om året at være medlem i Mænds Mødesteder, men resten af året er det gratis, både for nuværende og kommende medlemmer.

- Nu har der jo været lukket i flere måneder, og så synes vi ikke vi kan være bekendt at oprkæve kontingent, siger Torben Kastholm.

Hvis du vil vide mere om Mænds Mødesteder, så kig ind. Du kan også læse lidt mere på mmdanmark.dk/haslev/forside

Af Torkild Svane Kraft

© Copyright 2020 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Slåskamp på Vinkældertorvet
- Find en nisse og tag den med hjem i varmen
- Eventyr og musik gik hånd i hånd
- Flugtbilist varetægtsfængslet
- Spejdere sælger juletræer
- Spejderne sælger juletræer
- Så fik museet et navn: Kulturmuseum Øst
- Haslev: Allerede et kvarter før klokken slog 12, var der 15-20 mennesker i kø, med behørig corona-afstand, da Folkekirkens Nødhjælp åbnede sin ny
- Besøgstjenesten har akut brug for din hjælp...
- Noah fra Orup på vej til tops i motorsporten
- Tomas Zawadzki sætter gang i julestemningen
- Kunst hjælper i K/G-landet
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst