16-årig stjal bil

Mandag 20. juli 2020 kl. 11:20

Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

16-årig stjal bil
Lørdag klokken 21.00 fik politiet en anmeldelse om, at der var stjålet en bil fra en adresse i Faxe, og kort før klokken 23.00 fik politiet oplysning om, at bilen var set i Kettinge.

En politipatrulje fandt frem til bilen, hvor der var tre personer i. Politiet fulgte efter bilen, som med meget høj hastighed ræsede mod Sakskøbing og videre nordpå, hvor den kørte over broen i Guldborg.

Herfra gik det videre mod Nykøbning, hvor det lykkedes at standse bilen ved hjælp af sømmåtter. Føreren af bilen var en kun 16-årig fyr fra Faxe, der var sammen med en 14-årig fra Nykøbing og en 22-årig fra Kettinge.

Den 16-årige og den 22-årige blev anholdt klokken 23.21, og den 14-årige blev tilbageholdt. De blev sigtet for tyveri af bilen, og den 16-årige blev desuden også sigtet for kørsel uden førerret, for ikke at rette sig efter politiets anvisninger og for at køre over for rødt. De blev alle afhørt, og de sociale myndigheder blev underrettet, inden de anholdte blev løsladt igen.

© Copyright 2020 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Flere nyheder i denne sektion:

- Slåskamp på Vinkældertorvet
- Find en nisse og tag den med hjem i varmen
- Eventyr og musik gik hånd i hånd
- Flugtbilist varetægtsfængslet
- Spejdere sælger juletræer
- Spejderne sælger juletræer
- Så fik museet et navn: Kulturmuseum Øst
- Haslev: Allerede et kvarter før klokken slog 12, var der 15-20 mennesker i kø, med behørig corona-afstand, da Folkekirkens Nødhjælp åbnede sin ny
- Besøgstjenesten har akut brug for din hjælp...
- Noah fra Orup på vej til tops i motorsporten
- Tomas Zawadzki sætter gang i julestemningen
- Kunst hjælper i K/G-landet
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst
Klik venligst